metalshow

Repertoriul lui George Enescu pe acorduri sublime de Stradivarius

2 aprilie, 19.00 – Sala Radio

Au mai ramas doar cateva zile pana la spectacolul sustinut de cei doi maestri ai muzicii clasice – Antal Szalai si Joszef Balog, care vor incanta auditoriul de la Sala Radio in curand. Astfel, seara de 2 aprilie 2011 va constitui un prilej exceptional pentru bucuresteni de a savura temele de inspiraţie populară din muzica lui Bartok şi a lui Enescu regasite in piesele desprinse din repertoriile fabuloase ale celor doi compozitori si interpretate intr-un mod sublim gratie viorii si pianului celor doi muzicieni. Show-ul va fi cu atat mai spectaculos cu cat Antal Szalai evolueaza pe una dintre putinele viori Stradivarius care mai exista, mai exact un exemplar din 1733, ce a apartinut mai inainte a violonistului György Garay.

Din program fac parte, Béla Bartók: Sonata pentru vioara in mi minor, op. post., George Enescu – Sonata pentru vioara si pian nr. 2 op. 6, B. Bartók – 6 cantece maghiare pentru vioara si pian, G. Enescu – Sonata pentru vioara si pian nr. 3 op. 25 si multe alte surprize.

Pentru a pregati cat mai bine spectacolul si pentru a le oferi bucurestenilor un regal muzical special, celebrii artisti din Ungaria au sosit astazi la Bucuresti pentru a pune totul la punct si a face repetitii asidue timp de o saptamana. Va invitam asadar la un spectacol de elita pentru muzica clasica, ce va ramane in memoria Dvs. o viata intreaga. Biletele se afla in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Radio si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 20 si 30 de Lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *