free download 78 travel guides written by experts

„RePere in Comunicare” va continua in 2016 ca o platforma de stagii de practica, internshipuri si joburi in domeniul comunicarii

Proiectul „RePere în Comunicare – stagii de pregătire profesională și orientare în carieră pentru studenții în științele comunicării”, demarat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work, nu se încheie, chiar dacă cele șase luni de finanțare POSDRU au ajuns la final.

Începând cu 2016 proiectul va continua, gestionat de Asociația Team Work, ca o platformă de stagii de practică, internshipuri și chiar locuri de muncă în domeniul comunicării. Chiar dacă subvențiile și concursurile cu premii nu vor mai fi o componentă a proiectului, studenții vor avea acces la oportunități profesionale, precum și la workshopuri de îmbunătățire a unor componente esențiale pentru parcursul profesional: public speaking, redactare CV, realizare profil LinkedIn etc.

Cu această ocazie, echipa proiectului lansează un apel către companiile cu departamente și activități de comunicare, precum și către agențiile de profil să se alăture rețelei „RePere în Comunicare” prin oferirea unor locuri de practică sau oportunități de muncă pentru studenți și nu numai. Pe parcursul celor 6 luni de proiect rata de angajabilitate a fost de 10%, ceea ce înseamnă că aproximativ 15 studenți au primit oferte de angajare ori s-au angajat în urma stagiilor de practică desfășurate.

În cele șase luni cât s-a desfășurat programul, 30 de parteneri au oferit stagii de practică unui număr de 150 de studenți de la facultăți din București cu profil în științele comunicării. Le mulțumim celor care au răspuns inițiativei noastre: Action Global Communications, Add Media Communication, Advanced Ideas, BPN, Chapter 4, Conversion, Creative Arts & Events, Dăescu Borțun Olteanu, DC Communication, Ernst & Young România, Editura Litera, Exhaustive Design, Fantazia PR, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Free Communication, Frontline Club Bucharest, GMP PR, Godmother, Golin PR, Inspire, Lowe Vibe, METRO Cash&Carry România, Oficiul Național al Registrului Comerțului, WebDIGITAL, Pastel, Raw Ideas, Rusu+Borțun Brand Growers, Softlead, The Good Company și The Public Advisors. Cele mai multe stagii de practică au fost oferite de Golin PR, Raw Ideas, The Public Advisors și Creative Arts & Events.

Proiectul „RePere în Comunicare – stagii de pregătire profesională și orientare în carieră pentru studenții în științele comunicării” (POSDRU/189/2.1/G/155808) este derulat de Universitatea din București în parteneriat cu Asociația Team Work și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *