PR Summit 2021

Reparatii usi pentru sectorul rezidential, dar si pentru cel de business

Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, pot avea oricand nevoie de o interventie de specialitate pentru repararea unei usi. Uneori poate sa fie vorba despre o deblocare de usa, ceea ce inseamna, desigur, ca este o interventie de maxima urgenta – indiferent daca utilizatorii sunt in exterior sau in interior. Atentie, o firma serioasa va solicita mereu o dovada de proprietate / inchiriere a spatiului respectiv, inainte de a asigura deblocarea usii.

reparatii usi metalice

In Bucuresti exista o companie cu experienta indelungata nu doar in montaj usi de diverse tipuri, ci si in reparatii usi metalice si nu numai. “Suntem Carmady Servicii SRL, o firma din centrul capitalei care isi desfasoara activitatea in conditii de lucru excelente. Avem o experienta vasta in domeniul lacatuseriei, specialistii nostri confruntandu-se cu comenzi ferme inca din anul 2004. Daca la inceput asiguram doar montajul usilor metalice, in ultimii ani ne-am atins numeroase alte obiective si ne-am implicat chiar si in domeniul reparatiilor. In momentul de fata ne laudam cu sute de clienti multumiti si cu o grila de servicii care include atat depanari cat si reparatii usi metalice, usi din lemn sau usi din termopan”, se mentioneaza pe www.reparatii-usi-metalice.net.

Marele avantaj este ca se lucreaza in regim non-stop. Astfel, in orice moment din zi sau din noapte, se poate inteveni de urgenta, daca este nevoie. In orice sector din Bucuresti, dar si in zonele apropiate din judetul Ilfov. Serviciile de acest gen sunt utile atat pentru sectorul rezidential (acolo unde usa metalica este standard in prezent, ca usa de acces in locuinta), cat si pentru sectorul de business.

Orice tip de usa poate fi reparata. Vor inteveni doar lacatusi mecanici autorizati, cu experienta relevanta in domeniu. Dincolo de experienta, mai exista un avantaj cert: echipa de interventie este dotata mereu cu scule si unelte profesioniste, de ultima generatie. Investitia in astfel de echipamente face posibile reparatii “curate”, fara distrugeri inutile (fara efecte secundare), reparatii realizate in timp foarte scurt.

“In cazul serviciilor noastre de reparatii usi metalice, am incercat tot timpul sa oferim atat varietate cat mai ales calitate. Ne-am orientat catre achizitia unor unelte si scule profesionale, am angajat cei mai priceputi lacatusi mecanici si iata-ne in situatia de a presta servicii de cea mai buna calitate. In pofida ariei destul de mari de activitate, reusim sa ne deplasam in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi si garantam servicii desfasurate in conditii ideale”, mai spun oficialii companiei mai sus mentionate. Datele de contact pot fi gasite pe website.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *