free download 78 travel guides written by experts

Renunta la cliseele de Valentine’s Day si vino la Equestria!

Anul acesta surprinde-ţi persoana iubită cu un cadou inedit de Valentine’s Day; lecţii de echitaţie la clubul Equestria. În perioada 14-18 februarie, Equestria oferă reduceri la orele de echitaţie: la o lecţie de 45 de minute primeşti gratuit o lecţie de 30 de minute. Lecţiile de călărie sunt organizate pentru pentru toate nivelurile, individuale sau în grup, cu un program foarte flexibil şi adaptat fiecărui elev şi pune la dispoziţie instructori profesionişti gata să întâmpine şi să asiste clienţii în orice moment. 

“De Valentine’s Day am vrut să lansăm o invitaţie celor care vor sa iasă din tipare şi să ofere ceva special persoanei iubite. Hipismul este un sport superb ce poate fi învăţat şi iubit de oricine şi dorim să insuflăm oamenilor dragostea pentru cai şi pentru echitaţie.” – Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria.

Clubul de echitaţie Equestria aduce în premieră în România cea mai modernă infrastructură în domeniu, construită la standardele internaţionale impuse de Federaţia Ecvestră Internaţională. Oferă toate facilităţile pentru un antrenament optim al calului şi elevului, două manejuri, separate pe niveluri diferite de pregătire, teren exterior şi un manej la standarde internaţionale, cu teren de nisip cu irigaţie subterană, evitând formarea prafului, indiferent de condiţiile meteorologice, sau de numărul de cai ce-l folosesc. De asemenea, clubul oferă antrenamente şi după lăsarea întunericului.

Pentru cei nehotărâţi sau pur şi simplu încă timizi faţă de acest sport, clubul Equestria oferă posibilitatea de a lua masa sau de a savura o cafea bună împreună cu persoana iubită sau cu prietenii în restaurantul clubului.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *