Shadow

RENGLE ia cu asalt strazile din Hong Kong! Descopera ce a pierdut in noul sau single

Proaspat revenit din aventura asiatica, RENGLE lanseaza o piesa in care se regaseste energia si optimismul cu care a cucerit publicul.

In a doua jumatate a anului 2016 artistul s-a bucurat de un succes incredibil in Japonia, China dar si Taiwan unde show-urile sale RENGLE Pill au facut senzatie iar artistul a cules doze serioase de inspiratie pentru coregrafii si piese noi.

“Lost You In Hong Kong” este cea mai noua lansare in care artistul a impachetat original in pasi de dans si ritm plin de energie un mesaj special pentru fanii sai.


“Aceasta piesa cat si titlul reprezinta o metafora prin care incerc sa exprim un sentiment de serendipity, un accident fericit, atunci cand iti doresti un lucru anume, dar faptul ca el nu se intampla, iti aduce o alta surpriza care te face fericit.  Hong Kong este o metropola unde oamenii nu isi mai acorda atentie unul altuia, iar povestea piesei este ca desi uneori iti pierzi jumatatea, acest lucru nu este neaparat rau, fiindca in acel moment te poti regasi pe tine.” declara RENGLE.

Pe parcursul piesei scrise si produse in studioul Hahaha, RENGLE declara: ” ‘Being lost in meditation’, semnifica o noua religie, una in care tu crezi in tine, esti important pentru tine, te pui pe primul loc precum spun si versurile: ‘What I believe in is something new, no longer searching, guided by my inner truth’. Aceasta inseamna ca defapt esti impacat cu tine si atunci poti vedea clar ce se intampla in jurul tau, poti fi recunoscator pentru ce ti se intampla dar si poti darui altora bunatate.”

Clipul este o poveste de dragoste a doi tineri care isi traiesc dragostea in Hong Kong dar care nu mai depind unul de altul, nu mai sunt dependenti de dragostea pe care si-o poarta, se iubesc fiindca asa decid ei, dar se iubesc in primul rand pe ei insisi, si dupa asta acorda atentie relatiei. RENGLE a transmis acest mesaj prin miscarile de dans executate gratios in decorul stradal al metropolei.

Tanarul pune accent pe importanta linistii si bunastarii interioare, care se materializeaza ulterior in relatii interumane calde si pline de afectiune.

Press play si regaseste-te in “Lost You In Hong Kong”!

Music & Lyrics: Vladimir Coman Popescu, Emil Rengle. Published by Roton Music Publishing, HAHAHA Production. (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC & HAHAHA PRODUCTION.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *