free download 78 travel guides written by experts

REM Brandt – lansare de identitate online

REM Brandt aniverseaza in aprilie 2006 primul an de activitate  prin lansarea site-ului de prezentare a companiei (www.rembrand.ro) si a marcii REM Brand (REsearch & Marketing BRAND) sub sloganul “The spirit of creative solutions”.

Site-ul prezinta informatii detaliate cu privire la:
1.    serviciile oferite – creare de identitate corporativa, creatie publicitara si realizare de studii de piata
2.    clientii nostri
3.    proiectele derulate
4.    modalitatea de abonare la newsletterul lunar al companiei – un serviciu gratuit de informare in domeniul marketingului

Lansam marca REM Brand (REsearch & Marketing BRAND) sub sloganul “The spirit of creative solutions” pentru a personaliza cele doua categorii de servicii oferite de companie: creare de imagine si cercetare de piata, ambele avand ca scop dezvoltarea de branduri de succes.

Prin realizarea site-ului ne propunem ca obiective: sustinerea vizuala a marcii prin elementele de design si comunicarea cat mai eficienta si deschisa cu cei care lucreaza in marketing sau sunt interesati de acest domeniu.

Incurajam orice initiativa de a ne contacta. Pentru intrebari legate de serviciile oferite  sau marketing, in general, asteptam e-mail-urile dvs. pe adresele inscrise la: www.rembrand.ro/contact.html.
 
REM Brandt ofera servicii de creare imagine (identitate verbala, identitate vizuala, web design, creatie publicitara) si realizare de studii de piata (evaluare de concept, comportamentul consumatorului, analiza pret/valoare, evaluare de imagine, pretestare publicitara).

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *