free download 78 travel guides written by experts

Relaxare la tine acasă – minipiscina care îți oferă confort tot timpul anului!

Fiecare dintre noi își dorește o locuință cât mai confortabilă, în care să se simtă acasă. De aceea depunem toate eforturile pentru a îndeplini această dorință. Printre multele accesorii și elemente care ne oferă un plus de confort acasă, se numără și minipiscina.
În materie de minipiscine (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/minipiscine/ vei descoperi care tip de minipiscină este mai eficientă pentru relaxare) există posibilitatea de a opta pentru unele “de-a gata” sau pentru cele construite. Alegerea trebuie realizată în funcție de spațiul de care dispui, de designul locuinței și de nivelul la care este construcția (în curs de renovare, deja construită, în plan de construire).

Alegerea celei mai potrivite minipiscine

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de o minipiscină este acela că îți permite să o amplasezi unde dorești. Dacă ai un constructor piscine de calitate, atunci poți opta pentru construirea acesteia în subsolul locuinței. În situația în care acest lucru nu mai este posibil datorită turnării fundației, atunci poți opta pentru o minipiscină supraterană.

minipiscina

De asemenea, și piscina care poate fi încastrată direct în pardoseală este o opțiune care trebuie luată în calcul. Minipiscinele de tip over flow îți permite obținerea unui nivel ridicat de relaxare datorită jeturilor de apă care au efecte de hidromasaj. Un astfel de mod de relaxare nu ocupă nici foarte mult spațiu, precum o piscină de dimensiuni normale și nici nu implică operațiuni de întreținere complexe ca în cazul acestora.

Un alt avantaj al minipiscinei este că îți oferă posibilitatea de a o accesoriza după cum dorești, la fel ca o piscină normală. De la integrarea unui sistem de iluminare și până la crearea unor trepte de acces (în cazul în care vrei o minipiscină de adâncime), efectele vizuale pot fi uimitoare.

Spre deosebire de piscinele obișnuite, în cazul celor de mici dimensiuni se poate vorbi și de posibilitatea accesorizării părții exterioare. Mulți utilizatori (în funcție de zona în care este amplasată locuința) optează pentru “îmbrăcarea” părții exterioare în lambriuri din lemn sau material plastic. Efectul vizual este încântător, la fel ca în cazul în care se optează și pentru mozaic sau faianță cu modele personalizate.

Minipiscinele “de-a gata” se pretează cel mai bine montării în exterior (fiindcă operațiunile de instalare în interior necesită un efort mult mai mare). Cele construibile permit un spectru mult mai larg de operațiuni, atât la nivel interior, cât și exterior. Indiferent de alegerea ta, un factor determinant de care trebuie să ții cont, este calitatea constructorului. Pentru că numai în acest fel te vei bucura de minipiscina ta de relaxare la nivel maxim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *