free download 78 travel guides written by experts

“Relaxare in natura” de la ParfuMANIA.ro

ParfuMANIA.rogurul magazin virtual cu preturi de DUTY FREE a decretat luna februarie drept luna Valentine’s, astafel s-a gandit sa ofere clientilor sai cele mai fumoase cadouri. In luna februarie daca esti client ParfuMANIA poti castiga un week-end romantic de Valentine’s Day la Hotel Clermont**** sau multe alte de cadouri supriza de la VICTORIA’S SECRET.

Toti clientii ce comanda peste 200 de RON sunt automat inscrisi pentru tragerea la sorti din data de 12 februarie, cand se vor desemna castigatorii pachetului “Relaxare in natura”, la Hotel Clermont****.

Hotelul este localizat in Covasna, pe Valea Zanelor, in mijlocul naturii, locul ideal pentru a evada din cotidian, unde veti redescoperi iubirea inconjurati de frumusetea naturii specifica zonei de munte. ParfuMANIA.ro a ales pentru cei mai norocosi dintre clientii sai un loc care le permita acestora 2 zile de relaxare intr-un hotel cochet si romantic.

Pachetul Relaxare in Natura consta in cazare pe parcursul week-end-ului 13-15 Februarie, in camera dubla, cu mic dejun inclus si un voucher cadou in valoare de 50 RON (pentru restaurantul hotelului). De asemenea castigatorii vor beneficia de accesul gratuit la piscina, sauna, jacuzzi, sala de fitness si internet.

Pentru ca intreaga luna februarie ParfuMANIA celebreaza iubirea, in plus, ti-a adus cadouri speciale de la VICTORIA’S SECRET! Vino acum la www.parfumania.ro si afla mai multe…

ParfuMANIA.ro iti rapsplateste fidelitatea, suntem siguri ca odata ce ai intrat pe site vei fi pe deplin cucerit de oferta noastra irezistibil de romantica.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *