free download 78 travel guides written by experts

Relatia dintre Alexandra Leon si Mihai Irimia prinde contur la „Top Chef”

Relaţiie concurenţilor de la „Top Chef” prind contur de la o ediţie la alta, astfel că, în episodul de luni, de la ora 20:30, de la Antena 1, relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia devine tot mai strânsă.

La proba în care concurenţii au gătit pentru membrii echipei iComedy, Alexandra Leon a format echipă cu Mihai. Ei au avut de preparat starter-ul cald şi au fost mulţumiţi de duetul realizat în emisiune: „Mă bucur că am picat în echipă cu Alexandra pentru că am încredere în ea. Şi cred că o să facem o echipă bună”, mărturiseşte Mihai Irimia, la care Alexandra Leon a adaugat faptul că ei sunt cei mai frumoşi.

Relaţia dintre cei doi este una controversată, pentru că iubitul Alexandrei, fost participant la o emisiune culinară concurentă, a răspuns public că nu există nicio relaţie amoroasă între prietena sa şi Mihai. Intervenţia sa a venit în urma faptului că Alexandra şi-a numit desertul gătit în ediţia trecută „Dimineaţă cu Mihai”, dar şi a apropierii evidente dintre cei doi.

Evoluţia relaţiei dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia poate fi urmărită în ediţia ce va fi difuzată luni, 2 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 01.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *