metalshow

Relatia amoroasa a lui Bobita a facut deliciul a milioane de telespectatori

Povestea lui Felix Tangoh și relația amoroasă a lui Bobiță au fost urmărite de milioane de telespectatori! Cel mai bun serial românesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost ieri seară lider detașat de audiență pe toate categoriile de public.

Episodul de aseară a fost urmărit în medie, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 22:27, de aproape 2 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, de la 21:07, Las Fierbinți a fost urmărit de peste 2.4 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 13.2 puncte de rating și o cotă de piață de 32.1%, în timp ce următorul post clasat a obținut valori de trei ori mai mici: 4.4 puncte de rating și 10.7% share pe această categorie.

În episodul de aseară, Bobiță s-a implicat serios într-o relație serioasă cu o dominșoară extrem de atrăgătoare, dar și harnică! Întâlnită întâmplător în Slobozia, aceasta s-a îndrăgostit nebunește de Bobiță, făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-și mulțumi pe deplin iubitul: mâncare și curățenie, lucruri care îi stau în caracter unei adevărate gospodine. Lucrurile s-au complicat în momentul în care primarul Vasile, Dorel și Giani s-au amorezat de iubita lui Bobiță, văzând cât de grijulie este aceasta! În final, totul s-a dovedit a fi un aranjament al cârciumarului, domnișoara fiind plătită pentru a găti, pentru a face curat și pentru a-l iubi!

În același episod, un nigerian a poposit în liniștita urbe. Felix Tangoh, aflat în căutarea îndepărtatului Maramureș unde spera să-și găsească fratele rătăcit, a ajuns în Fierbinți din cauza unui șofer binevoitor. Lucrurile au luat o întorsătură amuzantă atunci când Celentano s-a oferit să-l îndrume spre Maramureș și să-l ajute să-și găsească fratele. Inimos din fire, Celentano i-a întins o masă copioasă și s-a oferit să-l găzduiască cât este nevoie. Totul a avut un deznodământ amuzant atunci când Robi și Nicu Rață au intervenit, crezând că nigerianul este un temut răufăcător.

Bucuresti, 30.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *