Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Relansare Responsabilă” – primul GHID online cu răspunsuri la toate întrebările legate de noile reguli social-profesionale

Platformă realizată cu aportul ştiinţific al NHS (UK), World Health Organisation, I.C.D.C (Israel), FDA (SUA), European Center for Diease Prevention and Control, Centrul de Excelenţă în Medicina Translaţională, Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Lorand Savu, Dr. Mihail Pautov

OK MEDICAL lansează prima platformă online destinată tuturor companiilor din România: “Relansare Responsabilă”. Site-ul www.relansareresponsabila.ro este o platforma UNICĂ în ţara noastră, care, prin recomandărileși ghidajul oferit, ajută orice organizație să ajungă la maximă eficiență, diminuând riscul întreruperii cauzate de potențialele îmbolnăviri COVID-19 printre angajați. Este momentul în care încercăm să revenim la normal, însă cu maximă precuaţie şi respectând indicaţiile autorităţilor.

Astfel, OK MEDICAL, cu aportul ştiinţific al NHS (UK), World Health Organisation, I.C.D.C (Israel), FDA (SUA), European Center for Diease Prevention and Control, Centrul de Excelenţă în Medicina Translaţională, Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Lorand Savu, Dr. Mihail Pautov şi DC Media Group, oferă GHIDUL ONLINE pentru toate domeniile din sectorul economic. În ce condiţii se pot redeschide afacerile, care este modul în care angajaţii pot veni la muncă, cum primeşti clienţii, care sunt metodele de igienizare, care sunt modalităţile în care eviţi răspândirea de COVID-19 – toate aceste informaţii se pot găsi pe platforma www.relansareresponsabila.ro.

Cei care vor accesa site-ul au acces la informaţii despre: igiena personală și organizare a fluxurilor de bază în orice activitate, specifice zonei tale de activitate; recomandări care țin de cunoașterea propriului corp și detectarea potențialelor îmbolnăviri, după semne și simptome, încă de la debutul acestora; plan anti-stigmatizare: oricine se poate îmbolnăvi, iar dacă ești bolnav, asta nu este vina ta. Simpla izolare, urmată de două testări negative PCR, este tot ce trebuie să faci pentru a reveni din nou la activitatea ta zilnică, iar noi suntem aici sa te ajutăm să treci peste!

Relansare Responsabila

„Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă guvernelor să răspundă la 3 întrebări, înainte de a relaxa măsurile de siguranţă: Este epidemia sub control? Este posibil ca sistemul de sănătate să cedeze dacă reizbucneşte epidemia? Este capabil sistemul de monitorizare să detecteze şi să izoleze cazurile noi şi contacţii acestora?” – Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Presedinte OMS

Programul „Relansare Responsabilă” este o platformă complexă şi completă care are ca scop atât unificarea unor informaţii dispersate despre măsurile autorizate şi din surse oficiale într-o singură zona de online, cât, mai ales, oferirea unui GHID COERENT ÎN COMPLETAREA MĂSURILOR IMPUSE DE AUTORITĂŢI.

Astfel, de la măsurile pentru spitale, la cele pentru expoziţii auto, concerte în spaţii închise, restaurante, hoteluri până la săli de fitness sau călătorii, site-ul www.relansareresponsabila.ro este răspunsul la întrebările pe care cu toţii le avem în prezent.

”Având în vedere că majoritatea populaţiei nu are la dispoziţie un set de măsuri concrete pentru fiecare domeniu de activitate economică şi personală, am decis ca, împreună cu partenerii de prestigiu şi cu expertiza necesară, să facem o analiză a informaţiilor oferite de instituţii responsabile şi credibile şi de a le reuni într-un ghid util pentru fiecare persoană, având ca scop reducerea cât mai mult cu putinţă a riscului de infestare, în contextul atât de necesar relansării economice şi sociale.” – Mihail Lala – Director General OK Medical, iniţiatorul programului „Relansare Responsabilă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *