creative night talks

Reinventează-te stilistic alături de CALVIN KLEIN

Fiecare experiență pe care o trăim ne ajută să ne construim identitatea stilistică și să ne personalizăm stilul vestimentar cu elemente care ne reprezintă cu adevărat, în funcție de preferințe și nevoi. CALVIN KLEIN te încurajează să experimentezi diverse look-uri și să-ți definești AND-ul stilistic. Piese statement cu design minimalist specific brand-ului și stiluri fundamentale sunt perfecte de integrat în garderobă pentru ca tu să explorezi nelimitat și creativ exprimarea de sine.

Iar venirea primăverii este acel moment când fiecare vrea să caute un look excelent și să renunțe la „uniforma” purtată, impusă de diverse circumstanțe. E momentul să fii tu iar astfel de clipe sunt cel mai frumos trăite atunci când sunt împărtășite cu cei dragi. Venirea sărbătorilor pascale poate fi despre a te lăsa descoperit de cei apropiați și de a le arăta the real you powered by CALVIN KLEIN.

Reinventeaza-te stilistic alaturi de CALVIN KLEIN

Simplitatea monocromatică e cool

Atemporalitatea ținutelor într-o singură culoare este unul dintre motivele pentru care astfel de outfit-uri sunt mereu în vogă. Simplificarea garderobei nu înseamnă adoptarea unor ținute simple, dar reorientarea către acele item-uri cu care poți realiza o mulțime de combinații vestimentare, ce în cele din urmă devin un statement personal.

În colecția Calvin Klein Jeans găsești o rochie albă monocromă, regular fit, din bumbac organic, parte din capsula ESSENTIALS. Un item perfecționat de-a lungul timpului cât să fie mereu actual și modern. Confortabilă, simplu de purtat și asortat cu alte articole vestimentare, îți creezi un outfit cool care să îți definească nu doar estetica dar și personalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *