free download 78 travel guides written by experts

Reinventarea afacerilor la Zilele Biz 2008

Zilele Biz, cel mai important eveniment b2b din Romania, va avea loc in perioada 24-28 noiembrie, la Hotel Radisson SAS din Bucuresti.

Cea de-a saptea editie integreaza sub sloganul “Reinventeaza afacerile” o serie de conferinte, workshopuri si proiecte speciale concepute de echipa Biz in jurul unora dintre temele principale: antreprenoriat, inovatie si responsabilitate in afaceri.  

„Inovatia nu mai este de mult un simplu termen utilizat ostentativ in discutiile din lumea afacerilor”, declara Marta Usurelu, redactor-sef revista Biz. „Realitatea economica de astazi ne rezerva noi provocari, marcate de impactul erei digitale, al globalizării si al problemelor de mediu, in care inovatia va fi mai mult decat esentiala. La Zilele Biz, oferim participantilor inspiratia si resursele de a inova la randul lor, fie ca sunt antreprenori sau ca lucreaza in finante, real-estate, consultanta, sau cu atat mai mult in IT&C sau marketing si comunicare”.

Evenimentul este structurat pe cinci zile: Antreprenoriat, Real Estate, Inovatie, CSR si Marketing&Media si va aduce in noua locatie peste 100 de speakeri internationali si locali si aproximativ doua mii de participanti: profesionisti din real-estate, finante-banci, IT&C, consultanta, marketing si comunicare dar si antreprenori si investitori.

Nou la Zilele Biz 2008!

Biz Plan Awards, 25 noiembrie- Biz Plan este o competitie organizata de revista Biz care provoaca antreprenorii sa isi prezinte ideile de afaceri pentru a obtine finantarea de care au nevoie. 6 finalisti vor fi selectati pentru a-si sustine ideile la Zilele Biz in fata juriului format din antreprenori de succes si potentiali investitori. 

Ziua Inovaţiei, 26 noiembrie – Toate afacerile, noi si vechi, vor trebui pe rand sa incerce sa supravietuiasca prin diferentiere si inovatie. Zilele Biz introduc o zi intreaga dedicata inovatiei ca strategie sustenabila de dezvoltare- studii de caz de la companii ce isi construiesc afacerea bazandu-se pe idei si tehnologii inovatoare.

CSR în Romania, 27 noiembrie – O zi dedicata responsabilitatii sociale, care va implica promotorii din spatele acestui fenomen si discutii in jurul deciziilor strategice si responsabile din companii. Specialistii vor prezenta acest nou trend, impactul si beneficiile pe care le ofera, studii de caz precum si sfaturi utile pentru integrarea unui program CSR in strategia de business.

HR Focus- Fiecare din cele cinci zile ale evenimentului va gazdui workshopuri dedicate problemelor cu care se confrunta managerii si directorii de HR de la cele mai mari companii din Romania. Fie ca este vorba de provocari in recrutarea, motivarea si retentia unor angajati valorosi, sau chiar de dezvoltarea unor programe de CSR intern ca instrumente de HR, vorbitorii invitati la Zilele Biz vor prezenta solutii practice pentru specialistii de HR din cele 5 domenii abordate in cadrul evenimentului.

Programul celor 5 zile de eveniment este disponibil pe www.zilelebiz.ro

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *