free download 78 travel guides written by experts

Reincepe „Clasic e fantastic – Cum sa intelegem muzica”

Filarmonica “George Enescu” continuă campania de educaţia muzicală iniţiată anul trecut cu proiectul Clasic e fantastic şi anunţă duminica 6 noiembrie la ora 11 deschiderea stagiunii 2011 – 2012 cu concertul: Clasic e fantastic – Cum să înţelegem muzica

Filarmonica “George Enescu” – Ateneul Român
Duminică, 6 noiembrie 2011, ora 11
Deschiderea stagiunii ”Clasic e fantastic – Cum să întelegem muzica”
Orchestra inginerilor "Petru Ghenghea"
Dirijor: Andrei Iliescu

Program:
Britten – Simfonia simplă (frag.)
Telemann – Suita Don Quixotte (frag.)
Cu concursul actorului Marius Manole
Mozart – Concertul nr. 21 pentru pian şi orchestră ( P.III )
Solistă: Maria Haiduc
Haydn – Simfonia concertantă pentru vioară, violoncel,oboi şi fagot (P.I )
Solişti: Ileana Ioneşti, Teodor Chircu, Lucia Petroianu, Orban Godry
Leopold Mozart – Simfonia jucăriilor
Comentează: Cristina Sârbu

Biletele se pun în vanzare la casa de bilete a Ateneului Roman cu 10 zile inainte de data concertului. Preţ unic : 10 lei/adult; 5 lei/elev,student. Până la vârsta de 7 ani copiii au intrare gratuita. Rezervări doar pentru grupuri de peste 25 de persoane.
T: +40-21-315 6875 – Casa de Bilete

Clasic e fantastic este un proiect iniţiat de Filarmonica “George Enescu” și Clock Advertising in luna noiembrie a anului 2010. În stagiunea curenta, 2011-2011, proiectul este continuat doar de Filarmonica "George Enescu".

Clasic e Fantastic™este cel mai amplu demers educațional de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, în care sunt implicaţi muziciani profesionişti şi amatori. Alături de ei urcă pe scenă şi viitorii muzicieni, astăzi studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

Proiectul Clasic e Fantastic™ este o premieră în România. În majoritatea orașelor lumii, la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York marile instituţii muzicale de cultură derulează de ani de zile programe educaționale asemănătoare. Pentru cea de a doua stagiune a acestui proiect (2011-2012) obiectivul este de a aduce din nou în Sala Mare a Ateneului Român peste 10,000 de copii și tineri facilitand astfel accesul acestora la educația muzicală clasică.

Sponsor proiect: Savana
Parteneri proiect: Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Ministerul Educaţiei, Mark Twain International School, Editura Humanitas
Parteneri media: Liternet, Şapte seri

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *