Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Regus, partener in cadrul vernisajului expozitiei ”Feed my poetry” al artistei Camila Guerreiro

Miercuri, 22 aprilie, incepand cu ora 19:00, Neogalateca gazduieste vernisajul expozitiei ”Feed my poetry”, al artistei vizuale Camila Guerreiro.

Proiectul este primul de acest fel organizat de Freya Art in parteneriat cu Regus.

Nascuta in Săo Paulo cu 32 de ani in urma, Camila Guerreiro nu este doar un fotograf, ci mai degraba un poet ce-si aseaza cuvintele pe film si rosteste gandurile prin imagine si culoare. Isi gaseste inspiratia in paginile cartilor preferate, in povesti si in oameni.

"Cred ca oamenii sunt in majoritatea timpului pierduti si singuri. Mergem pe strazi ca orbii, nu ne uitam in jur, nu mai simtim nimic. Ne-am obisnuit sa vedem suferinta si tristetea si nu ne mai socheaza nimic. Problema este ca trebuie sa vedem, pentru ca daca inchidem ochii la ceea ce e urat, ii inchidem si la ce e frumos. Trebuie sa simtim durerea pentru a schimba lucrurile. Trebuie sa iesim din aceasta stare de “amorteala.” (Camila Guerreiro)

Regus, lider mondial in sectorul furnizorilor de solutii pentru spatii de lucru, sustine inovatia si creativitatea oamenilor, indiferent de domeniul in care activeaza. Flexibilitatea la locul de munca se incadreaza in sfera artei, pentru ca este sinonim cu libertatea, cu ideea de a performa in afara cadrului rigid de la locul de munca. Legatura dintre fotografie, pasiune pentru ceea ce faci si conceptul nou de birou pe care il promoveaza Regus este exact acest trend pozitiv pe care marile companii il adopta – productivitatea si performanta sunt strans legate de flexibilitate si inovatie.

"Feed my poetry" este mai mult decat o expozitie de fotografie; este o colectie de versuri culese din oameni, povesti si bucati izolate de viata. Este legatura artistei cu muzele ei pentru ca aici privitorul nu este pasiv, ci reprezinta o piesa din puzzle, facand el insusi parte din constructia creatiilor viitoare.

"Pentru mine este mai rau sa nu simt. Vreau ca oamenii sa simta, cel putin privind la fotografiile mele, si pot doar spera ca aceasta sa-i tina treji pentru o perioada. Vreau ca oamenii sa vada ca este in regula daca esti putin altfel, ciudat. Asa ca stau in pat, beau un pahar de vin si ma gandesc asupra lucrurilor pe care le vad. E ca si cum ai lua cina cu tot ce ai invatat si cu toti oamenii pe care i-ai vazut. " (Camila Guerreiro)

Vernisajul ”Feed my poetry” marcheaza lansarea Freya Art, divizie a agentiei de publicitate Freya Productions.

”Freya Art este despre frumos si lucrurile care fac lumea mai frumoasa, oamenii mai buni. Ne dorim sa protejam tot ceea ce inseamna arta si sa aratam publicului larg cat mai multe dintre aceste lucrari si oamenii care le creeaza. Vom promova atat artisti romani, cat si internationali, pentru a duce mai departe lucrurile care fac intreaga lume mai buna, indiferent daca vorbim despre fotografie, pictura, sculptura, desen, muzica sau literatura. ” (Anca Parvulescu, CEO Freya Productions)

Despre Regus:
Regus este principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global.

Reteaua Regus cuprinde peste 2.300 de centre de afaceri in 850 de orase si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.

Companii precum Google, Toshiba si GlaxoSmithKline aleg Regus pentru flexibilitatea in munca pe care o ofera si pentru facilitatile pe care le pune la dispozitie in scopul cresterii succesului afacerilor lor.

Cheia flexibilitatii in munca este adaptabilitatea si de aceea Regus deschide puncte de lucru oriunde au nevoie cei peste 2,1 milioane de membri, fie ca vorbim de centre ale oraselor, cartiere suburbane, centre comerciale, puncte de vanzare retail, gari, statii de alimentare cu carburanti si chiar centre comunitare.

Fondata in Bruxelles, Belgia, in 1989, Regus are sediul in Luxemburg si este listat la Bursa din Londra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul www.regus.ro.

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *