free download 78 travel guides written by experts

Regus devine jucătorul de CoWorking  al anului

Regus, lider internațional pe piața soluțiilor de spații de birouri flexibile, primește distincția de CoWorking Player of the Year în cadrul galei Real Estate Magazine care a avut loc pe data de 27 noiembrie.

Regus a început activitatea din România în București, în anul 1999, și acum deține locații de top în capitală, aproximativ 15.000 de mp de spații flexibile de lucru, acoperind toate zonele de business ale orașului: Regus Sun in Sud, Regus Anchor în vest, Regus Green Gate în centru-vest, Regus City Center în zona Universitate, Regus Primavera – la Piața Romană, Regus Charles de Gaulle Gaulle, iar în nord Regus Floreasca, Regus Hermes și Regus Iride.

“Pentru noi este o distincție care ne onorează. Suntem pionieri pe zona spațiilor de lucru flexible din România și ne bucurăm de această recunoaștere, într-o piață care se află în continuă creștere”, declară Ramona Iacob (Predescu), country Manager IWG România.

Ramona Iacob, Regus
Ramona Iacob, Regus

În luna octombrie a acestui an, IWG, lider mondial pe piața spațiilor de lucru flexible, a lansat programul de francize Regus în România. Noul program le permite pentru prima dată operatorilor români de francize să intre în industria soluțiilor de lucru flexibile, o piață în plină expansiune, și să participe la dezvoltarea rețelei globale a IWG.

Oferta Regus se bazează pe sistemul de cluster franchise, ceea ce înseamnă că francizatului care dorește să dezvolte o afacere în piața de «serviced offices» i se atribuie o anumită regiune. De asemenea, francizatul trebuie să ia în considerare faptul că fiecare locație trebuie să respecte anumite standarde, respectiv un minimum de 1000 mp, să fie situată într-o zonă de clasă A a orașului și să includă peste 130 de stații de lucru.

Premiile RealEstate Regus

Regus, lider global în soluții flexibile de lucru, a creat o rețea puternică în peste 900 de orașe din 120 țări, oferind birouri private all inclusiv, spații de co-working , săli de întâlniri și conferințe, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume.

Rețeaua noastră de spații de lucru le permite liderilor de afaceri să opereze oriunde în lume, prin eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru și alte costuri conexe. Le permite clienților să externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor adimistrative cu spațiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea și pentru a conecta 2.5 miloane de profesioniști Regus este o comunitate de business la care poți avea acces instant și un loc unde simți că aparții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *