Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Regulile noului PR

Revista Biz organizeaza pe 5 aprilie cea de a doua editie PR and the Web, conferinta dedicata exclusiv PR-ului 2.0 si comunicarii digitale in era web-ului social. Evenimentul va avea loc la Hotel Howard Johnson, sala Platinum.

De la digital storytelling, metode de research, monitorizare, creare de content la strategii de management de criza si web analytics pentru PR, evenimentul prezinta, pe parcursul a trei sesiuni, strategiile noului PR in era 2.0. Audienta este formata din manageri de marketing si comunicare, reprezentanti ai agentiilor de relatii publice, consultanti social media, directori de marketing, brand manageri, bloggeri si media.

Impreuna cu unii dintre cei mai buni specialisti in digital si comunicare vom afla secretele noilor metode de cercetare, cele mai eficiente strategii in managementul campaniilor si cele mai performante instrumente de analiza web pentru PR.

In a doua parte a zilei, va avea loc un workshop dedicat comunicarii pe Facebook pentru a afla cum sa stabilim un plan editorial, cand sa publicam continut comercial in retelele sociale, ce este continutul premium si cum se construieste o comunitate cu ajutorul acestui continut, cum se seteaza o referinta si se masoara rezultatele.

Printre cei care vor sustine prezentari la PR and the Web se numara: Alexandru Tomescu, Cristian Lupsa, Gabriela Lungu, Crenguta Rosu, Eliza Rogalski, Vasile Alboiu, Andrei Rosca, Atena Chiper, Adrian Pavelescu, Oana Bulexa, Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Mirela Tudorache – Secan.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *