free download 78 travel guides written by experts

BEREC consultă părțile interesate privind regulile de implementare a Neutralității Internetului

Organismul Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice (OAREC/BEREC) lansează în consultare publică astăzi, 6 iunie 2016,  pentru o perioadă de 6 săptămâni, proiectul de ghid privind aplicarea regulilor neutralității internetului.

Consultarea publică se va încheia pe 18 iulie, iar versiunea finală a ghidului urmează să fie publicată pe 30 august 2016.  

Consultarea publică BEREC

Lansarea consultării publice a avut loc în data de 6 iunie 2016, începând cu ora 15.30 (ora României). Președintele OAREC/BEREC în 2016 – Wilhelm Eschweiler, președintele OAREC/BEREC în 2017 – Sebastien Soriano, Vicepreședintele OAREC/BEREC în 2016 – Henk Don şi copreședinții grupului de lucru pentru neutralitatea internetului – Frode Sorensen și Ben Wallis vor răspunde la întrebările celor interesați. Întrebările pot fi adresate pe Twitter (#BERECpublic) sau la adresa de email press@berec.europa.eu. Sesiunea de întrebări și răspunsuri va fi transmisă în direct pe site-ul OAREC/BEREC (www.berec.europa.eu).

Regulamentul 2120 al Comisiei Europene prevede publicarea versiunii finale a ghidului după ce OAREC/BEREC va finaliza procedura de consultare a persoanelor interesate. Comentariile pot fi adresate direct pe site-ul OAREC/BEREC, sau prin trimiterea contribuției la adresa NN-consultation@berec.europa.eu.

Alte informații pot fi accesate începând cu data de 6 iunie la adresa: //berec.europa.eu/nn-consultation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *