free download 78 travel guides written by experts

Regina matasurilor

Vanora Bennett
Editura ALLFA

Au fost vremuri (si daca e sa ne uitam un pic in jur ne dam seama ca obiceiul se mai practica si acum) cand casatoriile erau aranjate, cand se cautau aliante si beneficii materiale, iubirea aflandu-se in plan secund in momentul discutarii unei casatorii.

Vanora Bennett ne poarta intr-o calatorie prin timp cu ajutorul acestuui roman istoric. Le cunoastem astfel pe surorile Jane si Isabel Lambert. Casatoriile lor aduc prosperitate tatalui acestora (cunoscut negustor de matasuri). Surorile ajung la curtea regelui Eduard al IV-lea unde lucrurile se… complica.

Jane este cucerita de rege si astfel debuteaza o legatura cum nu prea aveau loc in acea perioada – intre un rege si o femeie obisnuita, de rand. Data fiind insa aceasta legatura, Isabel ajunge sa afle multe detalii (altfel de nemarturisit) despre rege. Si cum destainuirile atrag…

Dar nu va spun mai multe. Adaug insa ca veti citi cu interes cele aproape 500 de pagini si ca va veti lasa cuceriti de aceasta regina a matasurilor, de aventurile ei si de epoca in care a trait.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *