free download 78 travel guides written by experts

Regina Maria si Istyle felicita mamicile din maternitatile retelei

Bucuria naşterii unui copil nu poate fi descrisă în cuvinte, însă putem împărtăşi o parte din această experiență minunată prin mesaje, fotografii şi video cu întreaga familie şi toţi prietenii. Acesta este motivul pentru care rezervele maternităţilor REGINA MARIA sunt acum dotate cu iPad-uri 2 printr-un parteneriat cu iStyle Bucharest (www.istyle.ro), singurul lanț de magazine Apple Premium Reseller din România de mai bine de 10 ani.

Astfel, viitoarele mămici vor putea astfel comunica în timp real cu famila sau cu prietenii, iar viitorul copil va putea fi văzut din primele minute după naştere pentru primul său moment de celebritate. Este o ocazia de a împărtăşi bucuria cu cei dragi, dar şi o modalitate de a face experienţa naşterii mai uşoară pentru… tătici.

„Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA este lider de piața în sănătatea femeilor, ceea ce pentru maternitățile REGINA MARIA implică servicii medicale complexe incluse într-o experiență extraordinară a nașterii. De aceea, în fiecare zi ne impunem standarde tot mai înalte atât pentru infrastructura medicală, cât și pentru detaliile care fac mai uşoară împărtăşirea emoţiilor cu familia şi prietenii.” a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA Reţeaua privată de sănătate.

Este deja o realitate faptul că produsele Apple sunt întotdeaua cu un pas înaintea nevoii publicului şi nu se limitează la a răspunde strict unei nevoi deja existente. Astfel că iStyle a văzut în maternităţile REGINA MARIA locul ideal unde apropierea faţă de iPad 2, un brand puternic emoţional, poate fi un beneficiu pentru pacienți. iPad 2 devine astfel participant la bucuria aducerii pe lume a unui copil şi instrumentul prin care amintirile pot fi păstrate şi transmise mai departe celor dragi in timp real.

„Ce poate fi mai frumos și emoționant decat să ştii că unul din produsele companiei Apple este părtaș la miracolul vieții?! Am fost incantați de propunerea făcuta și sperăm că în viitor să putem oferi pacienților –mămici şi bebeluşi mai multe facilități”, a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle.

În aprilie 2001, Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA şi-a creat un minisite, construit pe site-ul www.reginamaria.ro, dedicat telefoanelor de tip smartphone, printre care si iPhone. Minisite-ul a fost conceput pentru a facilita accesul utilizatorilor de smartphone la informaţiile de bază ale site-ului www.reginamaria.ro şi este destinat unui număr mare de clienţi pentru care informaţia în timp real este foarte importantă.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *