free download 78 travel guides written by experts

Regina Elfa – Seria Dinastiile

Oana Stoica-Mujea
Editura Tritonic

Seria Dinastiile – din care v-am prezentat cartea I: Razvoiul reginelor vol. 1 aici si vol. 2 aici – continua. Yassuna, regina elfa, isi continua aventurile.

Pe langa personajele din volumele anterioare ale seriei, veti regasi unele noi. Veti remarca faptul ca apar si unele modificari la nivelul organizarii – si veti afla si motivele schimbarilor. Actiunea are de asemenea un plus: planurile temporale se intrepatrund, iar transformarea personajului principal presupune o trecere speciala.

Acum… uneori ai senzatia ca o continuare inseamna tragere de par a actiunii si nu intotdeauna continuarea e la fel de buna ca inceputul. Dar ce-ati spune daca as marturisi ca aceasta carte a reusit sa ma captiveze imediat (la volumele anterioare a trebuit sa intru in atmosfera – nu e un minus al lor, e un lucru firesc). Aventurile sunt si ele aparte – si la fel e si viziunea asupra elfilor – o sa vedeti citind cartea la ce ma refer. Sfarsitul (la care veti ajunge rapid pentru ca romanul e unul ce se citeste pe nerasuflate) este si el deschis – prevesteste noi aventuri ale personajelor.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *