free download 78 travel guides written by experts

Regina brioşelor, în premieră la TV Paprika

Cateva recomandari pentru prima saptamana a lunii mai la TV Paprika

Încă din prima zi a lunii mai, TV Paprika ne propune sezoane noi şi emisiuni culinare cu participarea unor renumiţi bucătari. Astfel, cultură, gastronomie, călătorii, secrete culinare, inspiraţie pentru mesele din căminele noastre, vor fi prezente pe micul ecran pentru cei pasionaţi şi interesaţi de bucătărie. Nenumărate soluţii şi o varietate de reţete pentru mese bogate, ne vor fi oferite de Yotam Ottolenghi, Alfons Schuhbeck sau de către Alma Obregón, supranumită şi regina brioşelor.

Şcoala culinară bavareză a lui Schuhbeck – Sezon nou

My Bavarian Cooking School S2 (10x30min)

Premiera: 01 Mai, ora 20:00

alfons-schuhbeck
Şcoală de gătit spectaculoasă şi de înaltă clasă cu reţete bavareze clasice: începe şcoala Schuhbeck! Bucătarul-vedetă din München, Alfons Schuhbeck va prezenta în premieră bazele bucătăriei bavareze. De la supa de pui şi găluştele din covrigei la friptura crocantă de porc şi prăjituri, cursurile de gătit vor prezenta pas-cu pas trucurile preparării celor mai renumite mâncăruri bavareze clasice.

Vom învăţa secretele bucătăriei de la cel mai bun specialist: Alfons Schuhbeck, bucătarul TV preferat şi promotorul bucătăriei bavareze ne va împărtăşi cum putem obţine o crustă crocantă la friptura de porc sau la carnea pane. Reţetele sunt multiple, de la aperitivele gustoase şi supele picante prin mâncăruri excelente de peşte şi carne până la cele mai apetisante deserturi: felurile bavareze clasice, cum ar fi ciolanul de porc, chiftelele cu caşcaval sau papanaşi copţi, vor stârni interesul oricărui gourmet.

Delicii mediteraneene

Ottolenghi’s Mediterranean Feast S1-S2 (2x4x60min)

Premiera: 01 Mai- de luni pînă vineri la ora 23:00

Reluare ziua următoare la ora 19:00

Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari.

Deserturile Almei

Alma’s Desserts (10x30min)

Premiera: 04 Mai, ora 21:00

Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” servit în ceşti mici – până la brioşele uriaşe şi budinca de pâine cu ciocolată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *