metalshow

Regele Willem-Alexander şi Regina Máxima ai Olandei au vizitat BMW Welt. Întărirea legăturilor economice dintre Olanda şi BMW Group

Bucureşti/München. O vizită regală în anul centenarului: Regele Willem-Alexander şi Regina Máxima ai Olandei au vizitat BMW Group.

Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, a întâmpinat cuplul regal, care a fost însoţit de o delegaţie economică olandeză aflază într-o vizită de lucru prin Bavaria şi condusă de Lilianne Ploumen, ministrul Comerţului Exterior şi Cooperării pentru Dezvoltare. Guvernul bavarez a fost reprezentat de ministrul afacerilor economice, Ilse Aigner.

Vizita ce a durat o oră s-a concentrat pe relaţiile dintre BMW Group şi economia olandeză. În clădirea Double Cone şi pe parcursul prezentării BMW VISION NEXT 100 Vision Vehicle, BMW Group a oferit o perspectivă asupra mobilităţii din următorii 30 de ani şi după aceea – spre o nouă eră a mobilităţii ce este definită de dezvoltare durabilă, conectivitate şi condus autonom.


“BMW Group este onorat de vizita pe care cuplul regal olandez a făcut-o la BMW Welt”, a declarat Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG. “Olanda este un pionier în domeniul electromobilităţii. Suntem încântaţi să continuăm aprofundarea parteneriatului puternic pe care îl avem cu Olanda.”

Vorbind despre expoziţia MINI, Peter Schwarzenbauer, membru în Consiliul de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce, After Sales şi Servicii de Mobilitate, a menţionat cooperarea de succes cu producătorul olandez sub contract VDL Nedcar. Din vara anului 2014, MINI a utilizat producţia sub contract în Olanda pentru MINI Hatch cu trei uşi şi noul MINI Cabriolet.

Un modelul MINI Cabriolet portocaliu şi modelul ReBorn Mini sunt ambele expuse la BMW Welt: modelul Austin Seven istoric, cu numărul de şasiu 983, a fost construit în Olanda în 1959. În 2012, a fost găsit într-un hambar din Groningen şi a fost reconstruit complet de o echipă de cinci persoane de la VDL Nedcar, în 2013. Peste 4.000 de versiuni clasice MINI au fost produse în Olanda între 1959 şi 1966, utilizându-se componente din Marea Britanie.


De asemenea, standurile Allego şi ParkNow ilustrează cooperarea excelentă dintre BMW Group şi partenerii inovatori din Olanda.

Operatorul olandez de staţii de încărcare Allego lucrează împreună cu ChargeNow, serviciul de electromobilitate al BMW i, care furnizează clienţilor o reţea globală de puncte de încărcare. Pe pieţele BMW i, serviciul combină cel mai mare număr de furnizori ai infrastructurii publice de încărcare, drept pentru care conducătorii îşi pot utiliza cardul ChargeNow pentru a accesa punctele de încărcare operate de diferiţi furnizori.

ParkNow este o aplicaţie şi un serviciu bazat pe internet care schimbă permanent conceptul parcării. Pe de-o parte, prin crearea unei transparenţe a parcării în cadrul unui oraş: locurile de parcare participante pot fi filtrate în funcţie de preş, distanţă sau disponibilitatea serviciilor, cum ar fi punctele de încărcare sau facilităţile de spălare a automobilului. Pe de altă parte, clienţii pot utiliza ParkNow pentru a rezerva un loc de parcare în avans şi pentru a primi îndrumări de orientare spre destinaţia aleasă. ParkNow este oferit în cooperare cu compania olandeză Parkmobile, care este unul din principalii furnizori la nivel mondial de servicii de plată la cerere pentru parcări pe drumuri publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *