free download 78 travel guides written by experts

Regalul fotbalistic transmis de PRO TV a fost lider de audienta

Catalanii au câștigat pentru a cincea oară Supercupa Europei

PRO TV a transmis aseară un adevărat regal fotbalistic, plin de goluri și acțiuni de poveste.

Partida care a desemnat câștigătoarea Supercupei Europei a fost urmărită în medie de aproape 1.2 milioane de telespectatori în intervalul de difuzare 21:45-00:16.

Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 22:25, a strâns în fața televizoarelor aproape 1.7 milioane de microbiști.

Meciul difuzat de PRO TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV situându-se în vârful topului cu 7 puncte de rating și o cotă de piață de 22.7%, următorul post clasat înregistrând 5 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

Barcelona a cucerit aseară, în meciul transmis de PRO TV, cea de a cincea Supercupă a Europei după ce s-a impus în fața Sevillei cu scorul de 5-4. Meciul a debutat în forță pentru Sevilla, Banega transformând impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri. La doar 4 minute distanță, super-eroul Messi a transformat la rândul său o lovitură liberă, restabilind egalitatea. În minutul 16 al partidei, Messi a demonstrat că loviturile libere sunt specialitatea casei transformând o fază fixă într-un gol de excepție. Cu un minut înainte de finalul primei reprize, Rafihna a închis provizoriu tabela marcând golul de 3-1.

Repriza a doua a debutat în forță pentru catalani, Suarez marcând în minutul 52. La 5 minute distanță, andaluzii reduc diferența prin Reyes. În minutul 72, Gameiro transformă o lovitură de pedeapsă după un fault al lui Mathieu. Sevilla nu abandonează lupta, în minutul 81 Immobile , profitând de o eroare a lui Bartra, îi centrează lui Konoplyanka care restabilește egalitatea. Soarta partidei a fost stabilită în cea de a doua repriză de prelungiri de Messi care, în minutul 115 a executat o lovitură direct în zid, Pedro transformând într-un gol care a adus Barcelonei cea de a cincea Supercupă europeană!

Bucuresti, 12.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *