Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Reea lanseaza o noua colaborare, de data aceasta cu Maxim

Aflata pe val datorita celei mai recente colaborari cu Akcent pe single-ul “My Lady” – care se afla in continuare in topul Youtube Trending, Reea lanseaza “Vivre”, alaturi de trupa Maxim.

Scrisa si compusa de Reea, “Vivre” o surprinde pe artista intr-un moment de sinceritate, cantand despre dragoste si nevoia constanta de a avea persoana iubita aproape.

“«Vivre» sugereaza o frumoasa declaratie de dragoste si anume faptul ca nu poti trai fara persoana iubita. Cei doi se iubesc foarte mult insa ea simte nevoia de a primi mai multe confirmari din partea lui. Instrumentalul piesei m-a inspirat sa scriu versurile in franceza, probabil cea mai romantica limba si cred ca am reusit sa transpun in cuvinte exact ceea ce mi-am dorit. Cu siguranta multi indragostiti se regasesc in aceasta poveste, cand nu se simt siguri de sentimentele celuilalt, insa nici nu si-ar imagina viata fara celalalt. ” – Reea.

REEA feat. Maxim, Vivre

Descoperita de Adrian Sina, Reea s-a alaturat familiei Akcent Music, devenind cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu trupa pe piesele “Boca Linda”, “Phou Phou”, ambele incluse pe albumul “Love The Show” (2016), dar si “Rain”, single ce se apropie de 30 de milioane de vizualizari.

Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, aceasta compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda. Munca sa a fost recunoscuta si international in 2012, cand a castigat trofeul “Best International Debut” la Tunisia Music Awards.

Trupa Maxim, formata de Adrian Sina in 2013, a devenit cunoscuta datorita unor hituri precum “Sarutari criminale”, “Vreau sa te…”, “Noapte fara tine” si “Adu-ti aminte”, a caror clipuri depasesc 50 de milioane de vizualizari pe Youtube.

REEA feat. MAXIM – VIVRE
Muzica: REEA
Text: REEA
Instrumental: Alex Pal
Editori: Roton Music Publishing, Sisterhoodlive Records
© & (P) 2018 ROTON MUSIC & AKCENT MUSIC
ISRC AUDIO: RO-ROT-18-00201
ISRC VIDEO: RO-ROV-18-00202

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *