Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ReductoStart in centrele de business

ReductoStart, cel mai amplu program de informare a populaţiei asupra riscurilor obezităţii se va adresa oamenilor de afaceri din capitală şi din ţară urmând să fie prezent în marile centre de business.

ReductoStart se alătură eforturilor oamenilor de afaceri români de a fi informaţi asupra riscurilor la care sunt expuşi şi a dezavantajelor pe care le implică excesul ponderal. Campania de informare, ReductoStart vine în întâmpinarea nevoilor tuturor persoanelor active din punct de vedere profesional, care nu dispun de timpul fizic pentru o vizită la medic.

În marile centre de business vor fi prezenţi medicii parteneri ai programului care vor răspunde la întrebările celor interesaţi. De asemenea se vor împărţi pliante informative şi vor fi puse la dispoziţia persoanelor interesate toate materialele şi informaţiile necesare în vederea optimizării stării de sănătate, a prevenirii şi tratării obezităţii.

În secolul vitezei, una dintre capcanele care pot apărea este munca în exces, în spaţii închise, fapt ce diminuează timpul alocat exerciţiilor în aer liber sau în sălile special amenajate. ReductoStart vine astfel în ajutorul populaţiei active oferind soluţii benefice chiar la locul de muncă.

„Unul dintre factorii care afectează starea de sănătate a populaţiei în secolul XXI este excesul ponderal. Riscurile la care sunt supuse persoanele afectate de obezitate sunt foarte mari, şi uneori cu efecte dramatice. Prin demararea campaniei ReductoStart în centrele de business dorim să aducem la cunoştinţă populaţiei care sunt metodele de prevenire şi tratare corectă a acestei afecţiuni” a declarat Domnul Ovidiu Popescu, Director General Abbott Laboratories Romania SA.

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *