Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Reduceri la PRwave

Toamna se numara bobocii – se spune. Feeria de culori a peisajului te duce cu gandul la bogatie. Roadele culese in acest anotimp sunt semn de belsug.

 

Deja se vad rezultatele muncii de peste an. In orice domeniu. Ca atare si in imagine, comunicare si relatii publice. Zilele trec, povestea continua, istoria se scrie si poate fi consemnata – din punctul de vedere al realizarilor oricarei companii in domeniile amintite anterior – si ramane marturie pe www.prwave.ro.

PRwave primul site din Romania dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice si expertizei in aceste domenii – a pregatit ceva special pentru aceasta toamna – special pentru Dumneavoastra.

 

30% reducere la toate serviciile sale de PR integrat – campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului (primul, serviciu si unicul de acest fel din Romania) – alaturi de serviciile de relatii publice traditionale. Pentru mai multe informatii: loredana@prwave.ro; 0745 093 889 – persoana de contact: Loredana Pascal, CEO PRwave INTERNATIONAL.

 

Aveti acum ocazia de a va prezenta in fata publicurilor-tinta prin intermediul PRwave.

 

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Events Calendar s.a. PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog.

 

PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *