free download 78 travel guides written by experts

Redd’s Fest Week – saptamana in care femeile sarbatoresc primavara

Intre 1 si 8 martie, femeile sarbatoresc primavara cu Redd’s la… Redd’s Fest Week. O saptamana intreaga in care vor iesi ca fetele: la o bere, la un concert live, la teatru sau la film!

Am hotarat ca femeile merita sa sarbatoreasca alaturi de Redd’s prima saptamana de primavara. Le invitam alaturi de noi, sa savureze bere si sa simta primavara impreuna cu prietenele lor!

Sarbatorim martisorul la Sala Dalles, mergem la concerte live in Spice si in Coyote Café, la stand up comedy sau la piesele de teatru ale lui Chris Simion, la shopping in Baneasa Shopping City si la premiera filmului Alice in Tara Minunilor la Movieplex.

Vom incheia pe 8 martie cu Redd’s Fest Week Party in Club Kaziboo, cu prezentari de moda si concerte cu Vama si Kumm. 

Vom experimenta gustul placut, racoritor, al berii Redd’s, prima bere cu arome din Romania.

Si pentru ca noi femeile suntem curioase , o sa va spunem si cateva lucruri pe care poate nu le stiti:

Ø    Inima femeii bate mai repede decat a barbatului.
Ø    Femeia clipeste de 2 ori mai des ca barbatul.
Ø    Cu arome naturale de fructe, berea Redd’s continua si imbogateste prin stilul propriu traditia berilor cu arome. Redd’s ramane insa, in esenta, o specialitate de bere blonda.
Ø    Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite, dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere.
Ø    In aproape toate tarile din lume, speranta de viata la femei este mai mare decat la barbati.
Ø    Prima data cand s-a serbat Ziua Internationala a Mamei pe 8 martie a fost in anul 1909!
Si , asa cum spunea Oscar Wilde, „Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese.”  Si cu Redd’s, placerea de a bea bere are un mic plus feminin, este un rasfat al gustului, savoare, delectare – pentru ca Redd’s iubeste femeile!

Savureaza Redd’s cu moderatie si urmeaza sfaturile Redd’s cu incredere!

Redd’s Fest Week – sarbatoarea femeilor in perioada 1-8 martie

1-8 martie – Sala Dalles – Festivalul  Primaverii – Sarbatorim femeile intr-o atmosfera de primavara, la standul Redd’s Fest Week, cu martisoare speciale si un Redd’s savuros.

1-5 martie – AdRev – la a 5 editie a conferintelor pe teme publicitare, adresate studentilor in domeniul comunicarii, Redd’s este alaturi de tinerii care vor dezbate cele mai “la moda” teme din domeniu. Fie ca vorbim de  "RETRO & VINTAGE","ECO & SOCIAL", "DIGITAL & VIRAL", "PR Campaigns & Cultural Marketing" sau "BAD & SPOOF" in campaniile din Romania, Redd’s le va provoca spiritul creativ.
 
4 martie – Club Spice – Redd’s te asteapta cu surprize si un concert live Juke Box , incepand cu ora 22.00

5 martie – Cinema Movieplex, Plaza Romania – Redd’s ofera o seara speciala la premiera filmului “Alice in tara minunilor”, cu martisoare si bere si mai ales intrare gratuita, exclusiv pentru femei, ora 20.30!

5-7 martie – Club 99 – Redd’s Fest Week inseamna multa distractie pentru femei – Stand Up Comedy Show, surprize si savuroasa bere Redd’s. Intrare gratuita, exclusiv pentru femei, ora 23.00, rezervati din timp locurile!

6 martie – Coyote Café – Redd’s Fest Week continua petrecerea cu concert live Daniel Lazar Band, ora 22.00. Intrare gratuita, exclusiv pentru femei!

6-7 martie – Baneasa Shopping City – surprize Redd’s in vartejul cumparaturilor!

6 martie – Sala Dalles – seara de teatru din partea Redd’s: “Te iubesc, te iubesc”. intrare gratuita, exclusiv pentru femei! Ora: 18.00

7 martie – Sala Dalles – Redd’s Fest Week continua cu o invitatie la teatru: „Iubire confort II” intrare gratuita, exclusiv pentru femei! Ora : 18.00

8 martie – Club Kazeboo – Redd’s Fest Week – THE PARTY – concerte live Kumm si Vama, prezentare de moda si savuroasa bere Redd’s

Bucuresti, 28.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *