metalshow

Redd’s Fest Week a inaugurat primavara cu 8 zile de evenimente pentru femei

Intre 1 si 8 martie, femeile au sarbatorit din plin venirea primaverii, participand la Redd’s Fest Week: o saptamana dedicata muzicii live, pieselor de teatru neconventionale, filmelor bune, cadourilor si surprizelor cu iz de „altfel”, toate in compania berii preferate.

Pentru prima data in universul feminin, vestitorul primaverii a fost… Redd’s. Doamnele si domnisoarele au sarbatorit „ca fetele, la o bere”, intr-o saptamana care le-a oferit din plin: martisoare in stil Redd’s, la Sala Dalles, concerte live in Spice Club cu Juke Box si in Coyote Café cu Daniel Lazar Band, spectacole de stand up comedy la Club 99, piese de teatru in regia lui Chris Simion, lansare de carte, shopping in Baneasa Shopping City, o noapte a Oscarurilor in Idelier si mult asteptata premiera a filmului Alice in Tara Minunilor, la Movieplex.

In seara de 8 martie, Redd’s Fest Week a surprins din nou publicul feminin, prin bun gust si autenticitate: o petrecere si un stil propriu de a sarbatori primavara, intr-o locatie speciala (Club Kazeboo), cu prezentari de moda sub semnatura Mihaelei Glavan si a lui Adrian Oianu, concerte live cu Vama si Kumm si…Redd’s. Berea Fresh, cu aroma de lamaie!

Prezenta din abundenta la fiecare eveniment, berea Redd’s a dat savoarea si gustul specific unei saptamani care a schimbat tonusul inceputului de primavara.

Redd’s, inspirat de stilul feminin

Pentru ca ofera echilibrul intre o bere de calitate si arome naturale de fructe, berea Redd’s se adreseaza mai ales femeilor, din a caror jovialitate si pofta de viata se inspira. Dealtfel, femeia a avut un rol deosebit, desi putin cunoscut, in istoria berii. Inca din vremuri stravechi, timp de secole intregi, ea producea berea in gospodarie, ca parte a activitatilor domestice. Cu ingrediente clasice sau imbogatita, inca de atunci, cu arome din extracte naturale, berea avea un gust placut, echilibrat, indragit de femei si barbati deopotriva. Odata cu mecanizarea muncii, procesul a fost preluat de barbati …iar consumul in consecinta. De la gustul mai aspru, pana la imaginea si contextul in care a fost plasata, berea a devenit un produs perceput a fi prin excelenta masculin.

Dezvoltarea categoriei „berilor cu arome” a dus la reinventarea berii intr-un context feminin, intr-o formula distincta si proaspata, care estompeaza gustul clasic al berii. Ca prim exponent al acestei categorii in Romania, berea Redd’s continua si imbogateste prin stilul propriu traditia berilor cu arome. Redd’s ramane, in esenta, o specialitate de bere blonda, insa reda clasicul gust al berii cu un mic plus feminin. Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite, dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere.

Consumata cu moderatie, Redd’s este rasfat, savoare, delectare. Este un gust pe care, odata descoperit, il savurezi cu fiecare ocazie.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *