free download 78 travel guides written by experts

„Redactia”, o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO

Redacţia, un nou serial produs de HBO, va avea premiera astăzi, ora 20:00, la HBO România. Primul episod al serialului este disponibil gratuit şi pe HBO GO.

Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar® pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy®, The West Wing), noul serial HBO, Redacţia, spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri „aşa cum trebuie”, în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Jeff Daniels (nominalizat la Globul de Aur pentru rolurile din The Squid and the Whale, Something Wild şi The Purple Rose of Cairo) este Will McAvoy, prezentatorul de ştiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer (Hugo, Shutter Island) este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de ştiri şi fosta iubită a lui Will.

Sam Waterston (Law & Order) e Charlie, şeful secţiei Ştiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. (Margaret) e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill (In Treatment) e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel (Slumdog Millionaire) e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn (Perfect Couples) e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda (laureată cu Oscar ® pentru rolurile din Klute şi Julia) e Leona Lansing, şefa companiei care deţine ACN-ul.

Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate – de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.

Redacţia revine asupra unor ştiri ce au fost cap de afiş în realitate, doar că, de această dată, sunt transmise de personajele serialului.

Premiera primului sezon, care are 10 episoade, va avea loc astăzi, 25 iunie, de la ora 20:00, numai la HBO. Primul episod este disponibil timp de 4 săptămâni gratuit pe HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, pentru toţi cei care vor accesa www.hbogo.ro începând de astăzi.

Bucuresti, 25.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *