free download 78 travel guides written by experts

Red Bull Romanaics Rallye 2008 sold out

inscrierile au fost inchise!

A 5-a editie a celui mai dificil raliu Hard Enduro din lume, programat in perioada 13 – 17 Septembrie 2008, si-a atins deja numarul maxim de participanti. Un loc pe lista de asteptare sau job-uri de “helpers” pe traseu sunt singurele optiuni ramase.

Peste 200 de concurenti din 22 de natiuni s-au inscris pentru editia cu numarul 5 a Red Bull Romaniacs, iar mai mult de jumatate au platit deja taxa de inscriere. (vedeti lista de start). “Din motive de siguranta nu putem sa acceptam un numar mai mare de competitori. Nu ne-am asteptat sa se ocupe intr-un timp asa de scurt locurile puse la dispozitie pentru acest an si pentru a garanta un eveniment reusit, la un nivel ridicat suntem nevoiti sa inchidem inscrierile”, a declarat Martin Freinademetz, organizatorul acestui raliu.

Va exista totusi o lista de rezerva. Pentru a ajunge pe acea lista trebuie sa trimiteti un e-mail la info@xventure.net cu urmatoarele informatii: nume, e-mail, numar de telefon, data nasterii si clasa la care doriti sa concurati.

Cautam in paralel ajutoare pentru traseu, medici si paramedici pe motocileta, pre-runners, ghizi. Aceasta poate fi de asemena o sansa sa cunoasteti mai bine evenimentul, sa-l vedeti dintr-un unghi mai sigur dar totusi foarte aventuros. Trebuie doar sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la info@xventure.net si sa ne spuneti ce ati dori sa faceti.

Sibiu, 31.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *