free download 78 travel guides written by experts

RED aduce in Romania viziune de dezvoltare urbana

Expoziţia “London Open City” – inaugurată la Bucureşti

RED Management Capital aduce în România, cu prilejul Anualei de Arhitectură, expoziţia “London Open City”, care prezintă viziunea de dezvoltare urbană a Londrei. Curatorul expoziţiei este Design for London, studioul de arhitectură şi design urban al municipalităţii londoneze.

Expoziţia este pentru România o premieră în ceea ce priveşte găzduirea demersului unei capitale europene în a-şi expune viziunea de transformare. “London Open City reprezintă un cadru prin care vrem ca spaţiile publice ale Londrei să poată fi adaptate ritmului de dezvoltare al oraşului, stilurilor de viaţă aflate în schimbare şi provocărilor ridicate de schimbările de climă. Această expoziţie trebuie văzută ca debutul unei dezbateri asupra modului în care putem descătuşa potenţialul spaţiului public londonez, la toate nivelurile” a declarat Peter Bishop, Director Design for London.
 
RED  Management Capital propune în egală măsură soluţii pentru valorizarea spaţiului public, prin identificarea necesităţilor zonelor în care îşi dezvoltă proiectele – fie că este vorba de alăturarea, în Iaşi, a unui campus universitar unui centru tehnologic, sau de crearea în Baia Mare a unui Arts Center înglobat unui proiect comercial.

“Design for London propune o abordare a dezvoltării urbane în care ne regăsim. Asemeni viziunii propuse în cadrul “London Open City”, considerăm firească dezvoltarea urbană dintr-o perspectivă integratoare, care se opune abordărilor limitate doar la propriul proiect” apreciază Andrew Stear, Managing Partner la RED.

Bucuresti, 06.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *