metalshow

Recuperarea datelor pierdute si jocurile de societate la birou,

printre noutatile celei de-a 5 editii IT Training Fest Bucuresti

Recuperarea și protejarea datelor electronice, securitatea informațiilor vitale pentru companii și jocurile de societate la birou, în care angajații învață să ia cele mai bune decizii profesionale, sunt noutățile celei de-a cincea ediții IT Training Fest, festival dedicat pasionaților de tehnologie și training IT, inginerilor și managerilor din industria IT&C, ce va avea loc în perioada 24-26 septembrie, în București.

Evenimentul este organizat de Bittnet Systems, liderul pieței de training IT și prima companie IT din România listată la Bursa de Valori București (BVB), și se va desfășura, pe durata a trei zile, la sediul Bittnet din Capitală.

„Faptul că am ajuns la cea de-a cincea ediție națională arată interesul crescut al specialiștilor IT vizavi de testarea celor mai căutate tehnologii de pe piață. Anul acesta vrem să ne surprindem participanții cu cele mai noi produse de securitate din industrie, dar, mai ales, cu boardgames (jocuri de societate) jucate la birou, în care angajații sunt puși în situații concrete de proiect unde trebuie să ia cele mai bune decizii manageriale pentru atingerea obiectivelor propuse”, declară Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems.

Cu ajutorul echipamentelor și laboratoarelor virtuale, participanții vor putea testa cele mai performante tehnologii, furnizate de jucători importanți din industria IT&C, și anume: Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Colors in Projects, Dell, Juniper, Microsoft, Oracle și Veeam.

Traineri cu experiență vor ține cursuri de securitate și protecție a datelor electronice, sesiuni de recuperare a informațiilor pierdute și utilizarea soluțiilor cloud. Printre specialiști se numără: Ionuț Vișan, expert în securitate informațională în cadrul Citrix România, Cornel Popescu, arhitect de sisteme în cadrul Veeam, cu 17 ani de experiență în calculatoare și managementul soluțiilor, Liviu Avram, expert în cadrul Dell România, și Bogdan Cetinoiu, expert Bittnet Systems în securitate informațională.

Totodată, se va desfășura primul joc de societate aplicat în mediul de afaceri, unde participanții primesc sarcini, pe care trebuie să le îndeplinească folosind resurse limitate și luând decizii manageriale, aplicabile în viața profesională. Potrivit dezvoltatorilor de la Colors in Projects, jocul urmărește stimularea și motivarea angajaților din diverse domenii de activitate prin experimentare și amuzament, conștientizarea importanței gestionării cu succes a resurselor prin implicarea acestora în situații concrete în care sunt necesare decizii de management.

Participarea la IT Training Fest este gratuită. Sesiunile vor fi prezentate de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în domeniu. Cei care vor să participe se pot înscrie online pe site-ul evenimentului //ittf.ro/, în limita locurilor disponibile.

Despre IT Training Fest

IT Training Fest este singurul eveniment IT din țară compus din sesiuni practice de training hands-on, în cadrul cărora participanții iau contact cu cele mai noi tehnologii ale producătorilor de talie mondială. În septembrie 2014 a avut loc, la București, a patra ediție națională a IT Training Fest, iar în iunie 2015, la Cluj, a treia ediție regională a festivalului. Până acum, IT Training Fest s-a desfășurat în București, Cluj, Iași și Timișoara.

Bucuresti, 21.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *