free download 78 travel guides written by experts

Recunoașterea parteneriatului Herbalife Nutrition România și Federația Română de Canotaj în cadrul Galei Canotajului Românesc

Cei mai buni sportivi canotori ai anului 2019 au fost premiați în cadrul Galei Canotajului Românesc, Herbalife Nutrition România fiind recunoscută ca sponsor oficial în nutriție a lotului național olimpic feminin și masculin.

Primul parteneriat de susținere între Herbalife Nutrition şi Federaţia Română de Canotaj, în domeniul nutriţiei, a fost semnat în urmă cu 5 ani pentru echipajul dublu vâsle feminin categoria uşoară.

În anul 2018, Herbalife Nutrition a devenit sponsorul oficial în nutriţie al lotului olimpic feminin de canotaj, iar în toamna acestui an a întregului lot național de canotaj.

„Am început timid colaborarea noastră în urmă cu câțiva ani, prin încheierea unui parteneriat de susținere între Herbalife Nutrition şi Federaţia Română de Canotaj pentru echipajul dublu vâsle feminin categoria uşoară. Sunt mândru și onorat că am contribuit cu o mică parte la succesul canotoarelor noastre. Anul acesta am extins acest parteneriat, devenind sponsor oficial în nutriție pentru întreg lotul de canotaj al României. Suntem și vom fi alături de acești campioni în atingerea celor mai înalte performanțe la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Herbalife Nutrition - Gala Canotajului Romanesc

Herbalife susține la nivel mondial peste 190 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.

Prezentă activ în comunitate, Herbalife Nutrition România susține consecvent performanța sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriție al echipei de fotbal FC Viitorul și al sportivilor Anca Bucur – de șase ori câștigătoare a titlului de Miss Fitness Universe, și Ciprian Bălănescu – multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *