free download 78 travel guides written by experts

Recrutari PRIME Romania

Prime RomaniaPRIME România, singura asociație studențească de Comunicare și Relații Publice din țară, dă startul recrutărilor!

Fie că ești nou în București, ai deja la activ câțiva ani de studenție sau chiar ai pășit pe calea masterului, noul an universitar vine pentru tine cu un set proaspăt de așteptări, speranțe, visuri și oportunități. Cu toată ambiția, determinarea și creativitatea care încep să prindă contur în jurul nostru, nu este o coincidență că, în această perioadă, PRIME România recrutează! Te așteptăm să pășești cu pasiune în domeniul vast al Comunicării alături de Humans of PRIME!

Ce este PRIME România?
PRIME România este singura asociație studențească de Comunicare și Relații Publice din țară, asociație care îți promite practica pe care nu o dobândești la facultate, insighturi și know-how din PR, HR, Marketing, organizare de evenimente și graphic design, evenimente și proiecte de suflet și oameni de la care să înveți, cu care să crești și alături de care să relizezi lucruri ce te fac mândru!

Avem 17 ani de evenimente marca PRIME, organizate de studenți pasionați care caută să aducă în permanență un plus domeniului în care lucrează și se dezvoltă. Am aniversat 11 ediții ale Congresului Național al Studenților la Comunicare, șase ediții de PR&Ad Fair și 39 de ediții de PR Tea & AD Cookies și am lansat cel de-al patrulea număr al primei reviste specializate în Relații Publice a unei asociații studențești- PR Forward.

Dacă încă nu ți-ai găsit locul în aceste proiecte, cele cinci departamente PRIME te invită să faceți cunoștință: PR-ul te așteaptă cu scrisul în sânge și promovarea pe forward, HR-ul cu interviuri, relaționare și omuleți de crescut, Marketingul cu negocieri, strategii de vânzări și sponsorizări, Eventsul cu planuri și idei faine de evenimente, iar Digitalul cu un ochi critic și o mână pricepută în arta vizuală.

Indiferent dacă ești student la Comunicare și Relații Publice, Publicitate, Marketing, Jurnalism, Sociologie, Psihologie sau la orice altă facultate, PRIME este locul perfect pentru a te bucura de studenție în stilul unui viitor profesionist! Aici „furi meserie” de la coordonatorii tăi, intri în contact cu profesioniștii din domeniu și primești sfaturi de valoare în timp ce participi la teambuildinguri de neuitat, petreceri care te lasă mereu cu un zâmbet pe buze și Școli PRIME unde formezi prietenii pe viață.

Calendarul recrutărilor
Cum poți să te numeri printre viitorii Humans of PRIME? Trimite-ne CV-ul tău, alături de un scurt text prin care să ne convingi că îți dorești să ni te alături la adresa recrutari@primeromania.ro până pe data de 15 octombrie!

După ce treci de prima etapă, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem la un interviu între 18 și 19 octombrie, la Godot Cafe-Teatru, pentru a afla care sunt pasiunile, calitățile și așteptările tale de la domeniul Comunicării. Între 22 și 29 octombrie vei intra în perioada de probă, în care vrem să ne împrietenim, să ne cunoști și să te implici în activitățile desfășurate de PRIME. Pe 30 octombrie lista cu rezultatele finale va fi afișată, iar tu vei fi oficial unul dintre noi!

Acum, că știi ce trebuie să faci, noi abia așteptăm să te cunoaștem și să învățăm lucruri noi împreună. Nu uita să ai încredere în tine și să nu-ți fie teamă, dincolo de pagina de internet te așteaptă oameni tineri și la fel de entuziaști, lângă care vei descoperi domeniul comunicării!

Parteneri: Godot Cafe – Teatru, Tipografie Digitala Tipro.
Parteneri Media: IQads, PR Romania, PRwave, BestJobs, Calendar Evenimente, ABC Antreprenori, StartUB, BUZZ!Camp, Comunicate de presă, Gen90, Student din Provincie, Şcoala ADC*RO, IntegralEdu, Goingout.ro, Bucharest-Guide, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Educativa, ArtWe.

Bucuresti, 02.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *