free download 78 travel guides written by experts

Record World Class – Kangoo Jumps

Peste 300 de participanți alături de C.R.B.L., Elena- Mandinga și Roxana Ciuhulescu „au sărit” pe acoperișul București Mall!

Peste 300 de persoane s-au antrenat sâmbătă, pe acoperișul Bucuresti Mall la cea mai mare clasa de Kangoo Jumps din România- ”The roof is on fire!”, eveniment organizat de World Class at In City în parteneriat cu București Mall. Participanții au sărit pînă la epuizare impulsionați de instructorii World Class, conduși de presenter-ul și master trainer-ul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. De altfel, Kinga Sebestyen este cea care a adus această tehnică de aerobic în România.

“Astăzi au participat peste 300 de persoane la clasă și încă pe atât în public, un număr record. Conceptul va fi implementat și în celelalte țări în care compania World Class este reprezentantă. Ideea este una originală și aparține Country Manager-ului World Class Romania, Marius Nedelcu. Ne-am dori să repetăm succesul de astăzi și cu alte evenimente, eventual din sfera dansului, având aceeași locație”, au spus reprezentanții World Class Romania.

Kinga Sebestyen și instructorii World Class au urcat pe scena, la sesiunea de încălzire, alături de CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.

“Participanții au fost minunați și au reacționat foarte bine de la început și până la sfârșit. La partea de încălzire i-am avut pe scena si pe cursanții mei, CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena, solista formației Mandinga. De altfel, au mai venit cursanți și din Bistrița, Cluj, Ploiești, care atunci când am astfel de prezentari îmi sunt alături”, a spus Kinga Sebestyen.

Pe tot parcursul antrenamentului, CRBL a fost cel care i-a încurajat și sfătuit pe participanți: "După ce plecați de aici să nu vă duceți la fast-food că ați muncit degeaba!", a spus acesta pe finalul antrenamentului.

Potrivit Kingai Sebestyen, efortul depus de organism pe durata unui antrenament este foarte mare. În 10 -15 minute de antrenament se pierd 150 de calorii.

În timpul clasei de Kangoo Jumps, care a durat o oră și jumătate, participanții au combinat exercițiile de Kangoo Power, Kangoo Kick și tonifiere.

"E foarte frumos, mă simt foarte bine, dar e foarte greu. Sunt extenuată. Pe cei care vor să se apuce de acest sport îi sfătuiesc să nu se dea bătuți de la început. Trebuie să continue. Trebuie să le placă", a spus una dintre participante.

Cum funcționează Kangoo Jumps?

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se presează la fiecare pas făcut, neutralizeazând impactul cu solul, care ar afecta articulațiile cu pantofii normali. Rezultatul este o săritură interesantă care protejează articulațiile și ofera o senzație de putere și lipsa de greutate (corporala), care ar putea fi comparată cu mersul în aer.

Talpa Kangoo Jumps este mai lată în comparatie cu pantofii tradiționali, asadar e mai sigură și stabilă timpul exercițiilor. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii și perfecționare continuă a produsului.

Folosind ghetele Kangoo Jumps se reduce intensitatea impactului cu solul pana la 80%, grăsimile se ard mai repede, crește rezistența și se imbunatateste echilibrul, ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intareste sistemul cardiovascular.

Kangoo Jumps este ideal pentru jogging, alergare, plimbare (inclusiv nordic walking), exercitii efectuate acasa, cure de slabire, antrenamente de atletism sau recuperare dupa un accident.

Bucuresti, 05.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *