Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Record de audienta „Romania, te iubesc!”: cea mai buna editie, duminica trecuta la PRO TV

Reportajul semnat de Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, despre viața la sat în România și ce înseamnă viața la sat în Franța a ocupat primul loc în preferințele telespectatorilor, transformând acestă ediție în ediția cu cea mai bună performanță difuzată până în prezent. Pe tot parcursul emisiunii, aproximativ 1.6 milioane de oameni au urmărit România, te iubesc!.

România, te iubesc! a înregistrat 10.6 puncte de rating și 26% share în intervalul de difuzare 18:00 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, fiind cea mai bună ediție din istoria România, te iubesc!. Următorul post clasat a obținut de 3 ori mai putin pe această categorie: 2.6 puncte de rating și 6.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.4 puncte de rating și 17.4% share. Televiziunea clasată pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 4.6 puncte de rating și 9.5% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8.6 puncte de rating și 16.8% share, în timp ce locul secund a obținut 4.4 puncte de rating și 8.6% share.

Reportajul a comparat felul în care sunt folosite resursele și sunt păstrate tradițiile. Dacă în România viața la țară înseamnă sărăcie, mizerie, tristețe, iar țăranii care mai fac agricultură se zbat într-o depresie a prețului de vânzare sub costul de producție sau și-au vândut animalele, în Franța țăranii și-au recondiționat casele pentru a păstra stilul tradițional și trăiesc din turism sau din vânzarea produselor făcute în casă după vechile tradiții.

Anca Nastasi a găsit o speranță pentru satul românesc, în persoana lui Ștefan Câlția, celebrul pictor din Țara Făgărașului care a strâns întreaga comunitate în jurul lui și a ridicat-o din sărăcie.

Duminica următoare, Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, va prezenta un material despre noile metode de creștere a copiilor: “Săptămâna aceasta vorbim despre generația Z sau I-generation, cum au fost denumiți copiii născuți în ulimii 14 ani. Copii conectați la informație, și crescuți altfel de părinții lor care au ales să ignore vechile principii ale celor 7 ani de acasă. Se duc la cursuri pentru părinți și învață cum să-și educe copiii astfel încât să facă alegeri corecte în viață. În jurul acestei noi abordări s-a născut o întreagă industrie denumită PARENTING. Zeci de cărți scrise de psihologi populează rafturile librăriilor, iar terapeuții sunt din ce în ce mai căutați. Îi vedeți la lucru duminica aceasta, când vă prezentăm și poveștile a patru familii care ilustrează perfect tabloul părinților care își cresc copiii altfel.”

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *