metalshow

Record de audienta pentru Antena Stars

Ieri, “Star matinal” a obţinut cea mai are audienţă de la lansare şi până în prezent

Star Matinal”, emisiunea difuzată de Antena Stars de luni şi până vineri, de la 9.00 la 12.00, devine, pe zi ce trece, preferata telespectatorilor.

Marti, 23 septembrie, matinalul prezentat de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu a înregistrat la nivelul publicului comercial o medie de 48.000 de telespectatori. Audienţa înregistrată ieri a fost cea mai mare de la lansarea emisiunii – decembrie 2013 – şi până în prezent.

Conform Kantar Media minutul de aur al emisiunii s-a înregistrat la ora 10.21, atunci când Antena Stars a atins, la nivelului publicului din mediul urban, o medie de 120.000 de telespectatori reprezentând 1,2 puncte de rating şi aproape 8% market share.

“Lucrez de 17 ani în televiziune şi pentru mine «Star matinal» reprezintă cea mai mare satisfacţie profesională de până acum. Sunt nouă luni de când realizez emisiunea alături de o echipă minunată şi pot să spun că «Star matinal» e cel de-al treilea copil al meu după Mayra şi Indira. Continuăm să creştem în fiecare zi, să aducem în casele telespectatorilor Antenei Stars un matinal complet şi special, altfel decât cele care există acum pe micul ecran”, spune Rocsana Marcu.

Colegul ei de prezentare, Răzvan Botezatu, completează: “În lunile astea am dovedit că suntem cei mai buni şi lumea ne iubeşte în fiecare zi, din ce în ce mai mult. Suntem o echipă profesionistă şi perfecţionistă”.

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA SRL
Antena Stars, 23 septembrie 2014
Target: 18-49 Urban si All Urban

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *