Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Record absolut la campionatele nationale de dresaj canin in 2007

toate cele trei titluri un fost castigate de un fost caine fara stapan

Mihai Niculae a castigat impreuna cu Negruta, un fost caine fara stapan, toate cele trei titluri nationale ale campionatelor nationale de dresaj canin, organizate in 2007 de Clubul Roman de Dresaj Canin. Astfel, cei doi au stabilit un record national absolut, fiind prima echipa om – caine care a reusit aceasta performanta in Romania. Probele castigate s-au desfasurat pe parcursul anului 2007, in cadrul mai multor concursuri:
–    locul 1 si titlul de campion national la AGILITY, in cadrul Campionatului National Agility Large 2007;
–    locul 1 si titlul de campion national la OBEDIENCE CLASA III, in cadrul Campionatului National de Obedience 2007;
–    locul 1 si titlul de campion national la RESCUE DARAMATURI (RH-TB), in cadrul Campionatului National de Obedience 2007.

Mihai Niculae si Negruta fac parte din echipa „Caini pentru oameni” a fundatiei pentru protectia animalelor VIER PFOTEN Romania iar performanta este cu atat mai neobisnuita, in conditiile in care, cei doi si-au desfasurat pregatirea pentru competitii in paralel cu activitatea de zooterapie si cautare-salvare, pe care o desfasoara in cadrul fundatiei.

Mihai si Negruta se antreneaza impreuna din anul 2004.  

Mihai Niculae, Caini pentru Oameni, VIER PFOTEN Romania: „Bucuria e in ceea ce fac, nu neaparat in rezultate. Fac totul cu placere, cu respect reciproc si devotament. Mai departe rezultatele apar de la sine. Primul concurs al Negrutei a fost in Alba-Iulia, unde a concurat la Agility cu o echipa care se pregatea de sapte ani si cu toate acestea ea a iesit campioana. Negruta este insa un caine obisnuit; ca toti cei pe care ii vedem in fiecare zi pe strada fara sa le acordam atentie. Ceea ce a facut diferenta, ceea ce a facut ca Negruta sa devina o campioana este faptul ca ei i s-a acordat sansa sa-si demonstreze calitatile. E la fel ca si in cazul oamenilor. Fiecare are ceva special. Toti cainii fara stapan au valoare. Important este sa avem disponibilitatea de a o vedea, aprecia si pune in valoare.”
Foto: VIER PFOTEN Romania

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *