free download 78 travel guides written by experts

Record absolut, cu Eximia, in campania “Meriti sa fii sanatoasa !”:

minus 25 de centimetri, in jurul taliei !

Dupa ce a fost lansata de curand de Beauty One Distribution pe piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice, aparatul de slabit profesional "Eximia – Tehnologia italiana ce maninca centimetrii" atinge recordul absolut in campania "MERITI SA FI SANATOASA" desfasurata de Irina Reisler la Romantica in cadrul emisiunii "Supravietuitorii".

Ioana Mihalcea, participanta la campania "MERITI SA FII SANATOASA !", detine in acest moment recordul, in ceea ce priveste numarul de centimetri pierduti in circumferinta, cu ajutorul Terapiei Eximia. In doar 8 sedinte de liposuctie virtuala, Ioana a pierdut 25 de centimetri, in jurul taliei.Ioana va continua sedintele de liposuctie virtuala si va incepe si o dieta alimentara, sub supravegherea specialistului Horatiu Calfa, consultant in nutritie la CHIC SALON. De citeva zile, in aceasta clinica de estetica functioneaza si un serviciu de consultanta in nutritie, in completarea tratamentelor corporale.

Rezultatele obtinute cu ajutorul celei mai eficiente tehnici de remodelare corporala din lume, lipoabsorbtia virtuala, sint absolut spectaculoase. (//romantica.ro/blog/irinareisler/2008/11/06/record-absolut-cu-eximia-in-campania-meriti-sa-fii-sanatoasa-minus-25-de-centimetri-in-jurul-taliei/)

Eximia este, la ora actuala, cel mai performant aparat de remodelare corporala, folosit in medicina estetica. Aparatul de slabire profesionala Eximia ofera rezultate imediate de pierdere rapida in centimetrii prin realizarea unei sinergii a trei metode cu rezultate extraordinare in tratarea inestetismelor corporale: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este ca nu suprasolicita ficatul, nu-l expune la o incarcatura mare de grasime, asa cum se intimpla in cazul terapiilor similare mai vechi. In cazul Terapiei Eximia, grasimea topita in timpul tratamentului se transforma in energie. De aici, starea de bine si tonusul excelent al pacientelor.

Bucuresti, 01.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *