Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Recomandările lunii noiembrie la Crime+Investigation

Mari criminali (12×60’)
Din 4 noiembrie | Joia, ora 23:00

Detectivii David Quinn și Vince Velazquez au lucrat împreună la sute de cazuri de omucideri, iar atunci când cei doi se apucă de un caz, răufăcătorii ajung după gratii. Seria „Mari criminali” prezintă cele mai șocante și sfâșietoare cazuri la care au lucrat Quinn și Velazquez, prezentând îndeaproape fiecare moment cheie al anchetei, de la alertarea autorităților până la arestarea și condamnare vinovaților.

Filmat la tribunal – Sezonul 3 – Episoade noi (10×30’)
Din 5 noiembrie | Vinerea, ora 22:00

Filmat la tribunal - Sezonul 3

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american, Dan Abrams, include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Justiție Americană (6×60’)
Din 28 noiembrie | Duminica, ora 22:00

Prezentată de actorul Dennis Haysbert (24, Unitatea), emisiunea face o radiografie a sistemului judiciar american, descriind pe larg unele dintre cele mai zguduitoare crime de pe teritoriul SUA, de la procese care au ajuns pe prima pagină a publicațiilor la cazuri mai puțin cunoscute.

Cazurile sunt privite prin prisma procurorilor, avocaților apărării sau a judecătorilor, și uneori a făptașilor. Fiecare poveste prezintă modul în care sistemul judiciar american funcționează dar și momentele în care acesta dă greș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *