free download 78 travel guides written by experts

Recomandari februarie 2011 – Diva Universal

SERIALE ÎN PREMIERĂ

CRIMELE DIN MIDSOMER MIDSOMER MURDERS – SEZONUL XIII

Premiera: 6 februarie
În fiecare duminică, la 17:00

DCI Barnaby (John Nettles) se întoarce la datorie alături de partenerul său loial, detectivul Ben Jones (Jason Hughes) în timp ce călătoresc de-a lungul ţinutul minunat de ţară din Anglia în cel de-al 13-lea sezon al acestui serial poliţist. Dar nu te lăsa păcălit de vilele şi conacele atrăgătoare şi impunătoare – undeva în spatele draperiilor trase se ţes conspiraţii iar crima este la câţiva paşi!

ÎN MINTEA ERICĂI (BEING ERICA) – SEZONUL III

Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 21:00

Viaţa Ericăi Strange se îndreaptă spre nicăieri, iar aceasta se învinovăţeşte pentru alegerile greşite din trecut ce au rezultat în situaţia din prezent. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte propunerea bărbatului – acesta o poate ajuta să-şi refacă viaţa şi trimite înapoi în timp pentru a îndrepta greşelile făcute – dar o dată ce acceptă, nu mai poate da înapoi.

Transformarea este tema centrală în cel de-al treilea sezon. Publicul o va vedea pe Erica trecând la o nouă etapă antrenantă a terapiei sale cu doctorul Tom şi o vor urmări îndeaproape în călătoria sa spre împlinirea propiului destin. Amuzant, tragic şi înălţător în acelaşi timp, “În mintea Ericăi” este un serial despre reticenţa noastră de a ne urma visurile.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE)

Premiera: 7 februarie
În fiecare luni, la 22:00
Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.

Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile – şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.

Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

NEVESTELE DIN NEW YORK (THE REAL HOUSEWIVES OF NEW YORK CITY)

În fiecare luni, la 11:00, două episoade

Serialul cu acţiunea la New York urmăreşte viaţa unor prietene din Manhattan. Lex, Bethenny, Jill, Luann şi Ramona jonglează între viaţa de familie şi carieră, având calendarul plin de gale de caritate, festivaluri şi evenimente sociale. O privire îndeaproape asupra unui stil de viaţă în care locurile în faţă la Săptămâna Modei, viaţa de noapte luxoasă şi imobiliarele Hamptons sunt la ordinea zilei. “Nevestele din New York City” urmăreşte cinci femei fermecătoare în timp ce se împart între slujba de mamă, carierele solicitante şi un calendar plin de evenimente sociale în cele mai exclusiviste zone ale New York-ului.

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZONUL IV

Premiera: 17 februarie
În fiecare joi, la 20:00

Cu scenariul într-un orăşel liniştit din Connecticut populat cu oameni diferiţi, artişti şi visători, "Gilmore Girls" este o un serial plin de umor despre prietenie şi familie, avându-le ca protagoniste principale pe Lorelai Gilmore, de 32 de ani şi fiica sa Rory, în vârstă de 16 ani.

FILME ÎN PREMIERĂ

TENTAŢIE PERICULOASĂ (WANDERING EYE)

VINERI, 4 FEBRUARIE, LA 21:00

Neglijată de soţul său dependent de muncă, o soţie tânără, Maren Abbott, întâlneşte un bărbat prin intermediul Wandering Eye – o reţea de internet creată pentru a facilita relaţiile extraconjugale. Indiferent cât de fermecător este el, aceasta realizează că nu poate continua aventura. Când bărbatul este găsit ucis cu brutalitate în camera sa de hotel, infidelitatea este ultima grijă a lui Maren deoarece se află în calea unui criminal în serie ce îşi alege următoarea victimă prin intermediul reţelei de pe internet.

MIRELE DISPĂRUT (WEDDING FOR ONE)

VINERI, 18 FEBRUARIE, LA 21:00

‘Wedding for One’, o urmăreşte pe Claire La Foret (Jennifer Finnigan), o tânără frumoasă ce lucrează ca manager al Shadow Island Resort situat pe o insulă în sălbăticia canadiană. Deşi excelează în slujba sa, Claire îşi doreşte să fie scriitoare de romane de mister. Şi misterul îi iese în cale. Dezastrul loveşte când aceasta este desemnată să găzduiască nunta prietenei sale cele mai bune, iar mirele dispare. Claire îl găseşte dezlegând o serie de indicii trimise de răpitor, în timp ce se ocupă de invitaţi, un fost prieten şi o mireasă deprimată.

FAVOAREA (THE FAVOR)

MARŢI, 8 FEBRUARIE, LA 21:00

O comedie romantică despre o casnică visătoare, Kathy, care îi cere lui Emily, cea mai bună prietenă a ei, o favoare specială – să facă dragoste cu iubitul ei din liceu, Tom, pe care nu l-a mai văzut de 15 ani. Kathy află că totul a fost minunat, dar după această întâmplare lucrurile se complică, prietenia lor are de suferit precum şi căsnicia lui Kathy. Lucrurile devin şi mai complicate când Emily află că este însărcinată, neştiind dacă este copilul lui Tom sau al prietenului ei. Cu Harley Jane Kozak, Bill Pullman şi Brad Pitt.

DRAGOSTE MODERNĂ LA DIVA!

7 – 13 FEBRUARIE

Fii alături de DIVA în perioada 7-13 februarie şi celebrează Ziua Îndrăgostiţilor cu programul nostru ‘Dragoste Modernă’. Urmăreşte dificultăţile şi provocările întâmpinate de femei în căutarea dragostei cu În jungla oraşului (Luni, 7 februarie, 22:00), Soţii de militari (Marţi, 8 februarie, 19:00), Fetele Gilmore (Miercuri, 9 februarie, 19:00) şi În mintea Ericăi (Joi, 10 februarie, 18:00).

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *