free download 78 travel guides written by experts

Recomandari Diva Universal – noiembrie 2011

PREMIERĂ

OFIŢERI ÎNCEPĂTORI (ROOKIE BLUE) – SEZONUL II
PREMIERĂ TERITORIALĂ!
ÎN FIECARE LUNI, DE LA 21:00, DIN 31 OCTOMBRIE

Acest serial fascinant urmăreşte cinci poliţişti începători, care dau piept cu lumea plină de pericole a poliţiei din marele oraş – unde şi cea mai mică greşeală poate avea consecinţe pe viaţă şi pe moarte. Ofiţeri începători este despre camaraderia, dar şi competiţia din această familie de poliţişti începători – unde prietenii învaţă pe pielea lor că, oricât de mult te-ai antrena, nu eşti pregătit pentru viaţa reală.

SERIALE ÎN PREMIERĂ CARE CONTINUĂ

MEDIUMUL– SEZONUL VII
ÎN FIECARE JOI, DE LA 21:00
FINAL DE SEZON – 17 NOIEMBRIE

Patricia Arquette joacă rolul mediumului Allison Dubois, ajutând la rezolvarea cazurilor de criminalistică, în acest serial cu apariţii fantomatice şi viziuni profetice. Serialul este inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, care îşi foloseşte abilităţile paranormale în prinderea criminalilor, în biroul Procurorului General din Phoenix. Visele îi oferă desori indicii despre persoanele dispărute şi când atinge pe cineva poate să vadă dincolo de aprenţele acelei persoane. Allison încearcă să menţină un echilibru între slujba stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, care par să dezvolte abilităţi similare.
.
CU SÂNGE RECE (COLD CASE) – SEZONUL I
DOUĂ EPISOADE ÎN FIECARE DUMINICĂ, DE LA 21:00
FINAL DE SEZON – 20 NOIEMBRIE

Singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia lucrează la cazuri de crimă închise care nu au fost niciodată rezolvate.

Ambitiosul şi ingeniosul detectiv Lilly Rush (Morris) redeschide cazuri de crimă nerezolvate ce au avut loc cu ani sau chiar decenii în urmă. Anterior, Rush şi-a folosit instinctiul de a înţelege minţiile criminale pentru a rezolva cazuri de crimă curente. Acum, acest detectiv cu experienţă este intrigat de noi provocări cum ar fi: interogare martorilor unor crime ce au fost comise cu ani în urmă şi care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe în cazurile rămase nerezolvate. În acelaşi timp, aceasta este pregătită pentru anumite consecinţe, şi anume: munca sa va redeschide răni vechi şi i-ar putea determina pe suspecţi să comită noi crime.

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZONUL VII
PREMIERĂ
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 20:00
FINAL DE SEZON – 28 NOIEMBRIE

Petrecut într-un orăşel de poveste din Connecticut, în care locuiesc atât oameni obişnuiţi, dar şi visători, "Fetele Gilmore" este un serial plin de umor, pentru toate generaţiile, despre prietenie, familie şi legăturile dintre oameni. Protagonistele, Lorelai Gilmore, şi fiica sa Rory, sunt cele mai bune prietene, având în vedere au aceleaşi interese, sunt la fel de inteligente, au aceeaşi dependenţă de cafea şi aceiaşi ochi. Rory este mai serioasă ca Lorelai, dar sunt anumite tendinţe, mai ales în ceea ce priveşte dragostea, care indică faptul că îi seamănă mamei ei.

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL 1
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 20:00, DIN 29 NOIEMBRIE

Serialul are în centrul atenţiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat care trăiesc cu partenerii şi familiile lor într-un post activ al armatei. În acest serial captivant soţiile trebuie să facă faţă presiunilor vieţii din armată, lăsându-şi visurile în urmă pentru a deveni “soţii de militari”.

BUFFY, SPAIMA VAMPIRILOR (BUFFY THE VAMPIRE SLAYER) – SEZONUL IV
PREMIERĂ
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 12:00, DIN 15 NOIEMBRIE

Sarah Michelle Gellar este ‘Buffy’, spaima vampirilor, în acest serial de mare succes. În sezonul I, Buffy abia soseşte la şcoala din Sunnydale şi deja evenimente ciudate încep să aibă loc. Ea investighează cazul unui cadavru găsit în vestiarul fetelor şi, cu ajutorul prietenilor ei, Willow şi Xander, se luptă cu o bandă de vampiri. De asemenea, o întâlneşte pe Cordelia şi prietenii ei, iar Giles, noul mentor, îi spune mai multe despre destinul ei.

FILME!

MARŢI, DE LA 21:00

VRĂJITOARELE DIN EASTWICK (THE WITCHES OF EASTWICK)

PREMIERA MARŢI, 1 NOIEMBRIE, LA 21:00

Trei femei singure şi nemulţumite, din satul pitoresc Eastwick, încearcă din amuzament să determine un bărbat să le îndeplinească toate dorinţele. În curând, misteriosul Daryl Van Hornesoseşte în oraş şi are un efect ciudat asupra lor. Când cele trei femei îşi arată noile puteri, viaţa tuturor locuitorilor iese la iveală şi devine clar că Daryl nu este ceea ce pare. Cu: Jack Nicholson, Cher, Susan Sarandon şi Michelle Pfeiffer.

DRAGOSTE ŞI MOARTE (TO LOVE AND DIE)
MARŢI, 8 NOIEMBRIE, LA 21:00

Hildy este o tânără convinsă că problemele ei amoroase s-ar rezolva dacă ar putea să dea de urmele tatălui ei pe care nu l-a cunoscut niciodată. Dar pe când încerca să-şi rezolve problemele legate de abandon, descoperă că tatăl ei, James, este asasin plătit. În final, nu doar viaţa amoroasă capătă sens, dar e posibil să-şi fi găsit şi o nouă carieră. Cu: Shiri Appleby şi Tim Matheson.

OCHI DE ÎNGER (ANGEL EYES)
MARŢI, 15 NOIEMBRIE, LA 21:00

Jennifer Lopez are rolul principal în acest film plin de suspans, interpretând ofiţerul de poliţie Sharon Pogue, care ascunde un trecut dureros cu o furie care-i alimentează o performanţă extraordinară la una dintre cele mai dure secţii de poliţie din Chicago. Înstrăinată de familia ei, viaţa lui Sharon se schimbă în bine după ce este salvată dintr-un atac violent de Catch Lambert, un binefăcător enigmatic care încă suferă din cauza pierderii soţiei şi copilului. Sharon se îndrăgosteşte de Catch şi împreună învaţă să lase trecutul în urmă.

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *