free download 78 travel guides written by experts

Recomandari Diva Universal martie 2011

SERIALE ÎN PREMIERĂ CARE CONTINUĂ

CRIMELE DIN MIDSOMER MIDSOMER MURDERS – SEZONUL XIII
În fiecare duminică, la 17:00

DCI Barnaby (John Nettles) se întoarce la datorie alături de partenerul său loial, detectivul Ben Jones (Jason Hughes) în timp ce călătoresc de-a lungul ţinutul minunat de ţară din Anglia în cel de-al 13-lea sezon al acestui serial poliţist. Dar nu te lăsa păcălit de vilele şi conacele atrăgătoare şi impunătoare – undeva în spatele draperiilor trase se ţes conspiraţii iar crima este la câţiva paşi!

ÎN MINTEA ERICĂI (BEING ERICA) – SEZONUL III
În fiecare luni, la 21:00

Viaţa Ericăi Strange se îndreaptă spre nicăieri, iar aceasta se învinovăţeşte pentru alegerile greşite din trecut ce au rezultat în situaţia din prezent. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte propunerea bărbatului – acesta o poate ajuta să-şi refacă viaţa şi trimite înapoi în timp pentru a îndrepta greşelile făcute – dar o dată ce acceptă, nu mai poate da înapoi.

Transformarea este tema centrală în cel de-al treilea sezon. Publicul o va vedea pe Erica trecând la o nouă etapă antrenantă a terapiei sale cu doctorul Tom şi o vor urmări îndeaproape în călătoria sa spre împlinirea propiului destin. Amuzant, tragic şi înălţător în acelaşi timp, “În mintea Ericăi” este un serial despre reticenţa noastră de a ne urma visurile.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE)
În fiecare luni, la 22:00

Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.

Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile – şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.

Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL III
Două episoade în fiecare miercuri, la 21:00

De la echipa creativă din spatele megasucceselor “Anatomia lui Grey” şi “Minţi criminale” vine serialul “Soţii de militari”. Un serial despre presiunile celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite. Serialul aduce in centrul atentiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat ce trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei.

Soţiile de militari sunt: Claudia Joy Holden, soţia puterncă şi respectată a unui colonel; Denise Sherwood o casnică devotată ce ascunde un secret şocant; Pamela Moran o fostă poliţistă, acum câştigând bani ca mamă surogat; şi Roxy Leblanc, o femei îndârjită cu ambiţii mari. Printre “soţiile” de militari este şi un soţ, Roland Burton ce încarcă să se obişnuiască cu stresul post-traumatic al soţiei sale după ce se întoarce de la război.

FETELE GILMORE (GILMORE GIRLS) – SEZONUL IV
De luni până vineri, la 20:00, până pe 21 martie

Cu scenariul într-un orăşel liniştit din Connecticut populat cu oameni diferiţi, artişti şi visători, "Gilmore Girls" este o un serial plin de umor despre prietenie şi familie, avându-le ca protagoniste principale pe Lorelai Gilmore, de 32 de ani şi fiica sa Rory, în vârstă de 16 ani.

SEZOANE CARE SE ÎNTORC

MEDIUMUL – SEZONUL V
Două episoade în fiecare joi, de la 21:00, din 17 martie

Patricia Arquette joacă rolul mediumului Allison Dubois, ajutând la rezolvarea cazurilor de criminalistică, în acest serial cu apariţii fantomatice şi viziuni profetice. Serialul este inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, care îşi foloseşte abilităţile paranormale în prinderea criminalilor, în biroul Procurorului General din Phoenix. Visele îi oferă desori indicii despre persoanele dispărute şi când atinge pe cineva poate să vadă dincolo de aprenţele acelei persoane. Allison încearcă să menţină un echilibru între slujba stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, care par să dezvolte abilităţi similare.

FETELE GILMORE – SEZONUL I
De luni până vineri, la 20:00, din 22 martie

Sezonul 1 al acestui serial american de mare succes ne face cunoştinţă cu Lorelai, mamă singură în vârstă de 30 de ani, explorând mai departe relaţia cu fiica ei adolescentă, Rory şi relaţia dificilă cu părinţii ei, Emily şi Richard Gilmore. Un serial care merită văzut, despre probleme de familie, prietenie, dragoste, dar şi despre conflictele dintre generaţii şi clase sociale.

FILME ÎN PREMIERĂ

SEARA THRILLERELOR

DEAD LINES
VINERI, 4 MARTIE, LA 21:00

Sofia Fyne, un designer vestimentar protector al mediului înconjurător şi ambasador al femeilor din lumea-ntreagă, este pe cale să lanseze noua linie de haine şi un nou magazin când unul dintre angajaţii ei este ucis. Urmează o serie de evenimente terifiante, iar ea trebuie să acţioneze rapid pentru a-şi salva cariera pe care a construit-o în ani de zile, dar şi viaţa fetiţei ei.

NU CAPITULEZ (NO SURRENDER)
VINERI, 18 MARTIE, LA 21:00

Blogul Ameliei care încurajează femeile să nu tolereze relaţiile violente, i-a adus celebritate şi bani– dar acum cineva încearcă să o omoare. Să fie noul bărbat din viaţa ei, fostul soţ eliberat din închisoare condiţionat sau poate un fan? Chiar când viaţa ei intrase pe un fagaş bun, Amelia trebuie să-şi dea seama cine e în spatele seriei bizare de atacuri şi să-l oprească înainte de a fi prea târziu. Cu Mena Suvari

SEARA FETELOR

CAMPIOANELE (MIGHTY MACS)
MARŢI, 8 MARTIE, LA 21:00

La începutul anilor 70, Cathy Rush devine antrenoare de basket la un mic colegiu catolic, format doar din fete. Deşi echipa ei nu are nici sala de gimnastică şi nici uniforme, iar şcoala însăşi este în pericol să fie vândută – antrenoarea Rush îşi propune să ducă fetele la primul lor campionat naţional.

PRISCILLA, REGINA DEŞERTULUI (THE ADVENTURES OF PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT)
MARŢI, 22 MARTIE, LA 21:00

Unul dintre filmele australiene de succes ale tuturor timpurilor, Priscilla, Queen of the Desert îi prezintă pe Hugo Weaving, Guy Pearce şi Terence Stamp în rolul a doi homosexuali îmbrăcaţi în haine de femeie şi un transexual care sunt contactaţi să joace într-un spectacol în oraşul Alice Springs din deşertul australian. Cei trei se îndreaptă spre vest, din Sydney, cu autobuzul lor, Priscilla.

SĂRBĂTOREŞTE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII CU DIVA!
MARŢI, 8 MARTIE

Diva sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, cu o zi întreagă de filme pentru fete, culminând cu premiera de la 21:00, Mighty Macs.

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *