metalshow

Recomandari Diva Universal – Aprilie 2011

PREMIERĂ

TREI RÂURI (THREE RIVERS)
PREMIERA: 13 APRILIE, LA 22:00
CONTINUĂ ÎN FIECARE MIERCURI, LA 22:00

Serialul “Trei râuri” urmăreşte vieţile donatorilor de organe, a doctorilor şi a pacienţilor de la spitalul de transplanturi din Pittsburgh. Doctorul Andy Yablonskiis este liderul eschipei de chirurgi: Doctor Miranda Foster, renumită pentru faptul că e rebelă, încearcă să calce pe urmele tatălui ei, care avea o excelentă reputaţie de chirurg; Doctor David Lee, cel care frânge inimi; Ryan Abbott, noul coordonator de transplanturi, fără experienţă; Dr. Sophia Jordan, şefa secţiei de chirurgie şi Pam Acosta, asistenta doctorului Andy Yablonski şi cea mai buna prietenă. Urmăreşte povestea fascinantă a acestor chirurgi eroi, în cursa contra timp pentru salvarea vieţilor.

PREMIERE TERITORIALE CARE CONTINUĂ!

SOŢIA PERFECTĂ – SEZONUL II
În fiecare duminică de la 21.00

Un serial captivant cu Julianna Margulies, câştigătoare a premiilor Emmy, Globul de Aur şi SAG în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei şi revine în câmpul muncii după ce soţul ei ajunge la închisoare din cauza unui scandal sexual şi de corupţie politică. Lăsând deoparte trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capăt, întorcându-se la cariera de avocat al apărării. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depăşeşte provocările întoarcerii la muncă într-un mediu competitiv şi, din soţia stânjenită şi dispreţuită a politicianului, devine o femeie de carieră, oferind un mediu sigur şi stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 15 ani şi Grace, 14 ani. Pentru prima oară în ani de zile, Alicia îşi schimbă identitatea de "soţie perfectă" şi preia controlul asupra propriului destin.

ÎN MINTEA ERICĂI (BEING ERICA) – SEZONUL III
În fiecare luni, la 21:00

Viaţa Ericăi Strange se îndreaptă spre nicăieri, iar aceasta se învinovăţeşte pentru alegerile greşite din trecut ce au rezultat în situaţia din prezent. O întâlnire întâmplătoare cu terapeutul Dr. Tom, în urma unui accident, o determină să accepte propunerea bărbatului – acesta o poate ajuta să-şi refacă viaţa şi trimite înapoi în timp pentru a îndrepta greşelile făcute – dar o dată ce acceptă, nu mai poate da înapoi.

Transformarea este tema centrală în cel de-al treilea sezon. Publicul o va vedea pe Erica trecând la o nouă etapă antrenantă a terapiei sale cu doctorul Tom şi o vor urmări îndeaproape în călătoria sa spre împlinirea propiului destin. Amuzant, tragic şi înălţător în acelaşi timp, “În mintea Ericăi” este un serial despre reticenţa noastră de a ne urma visurile.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE)
În fiecare luni, la 22:00

Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.

Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile – şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.

Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL III
Două episoade în fiecare miercuri, la 21:00
Final de sezon: 6 aprilie

Un serial despre presiunile celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite. Serialul aduce in centrul atentiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat ce trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei.

FILME ÎN PREMIERĂ

EXPUSĂ (EXPOSED (DISTURBING IMAGE))

Vineri, 1 aprilie, la 21:00

Tânăra profesoară Emily Bennett trebuie să-şi reabiliteze numele după ce mai multe fotografii trucate cu ea sunt trimise elevilor ei. Curând descoperă că incidentul este legat de răpirea unei alte tinere şi că acum ea este ţinta răpitorului.

TEORIA MITOCANULUI (THE JERK THEORY)
Marţi, 5 aprilie, la 21:00

Un artist în devenire, Adam este răvăşit de experienţa unei relaţii care se destramă şi ajunge la concluzia că dacă femeile nu reacţionează bine la “băieţii de treabă”, atunci el va fi “ticălosul”. Strategia are succes în relaţiile trecătoare, dar când Adam o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Molly care nu este impresionată de atitudinea lui, se vede nevoit să-şi reconsidere filozofia de întâlniri. Cu Tom Arnold şi Josh Henderson.

MAJORETELE: TOTUL SAU NIMIC (BRING IT ON: IN IT TO WIN IT)
Sâmbătă, 9 aprilie, la 21:00

O senioară a unui liceu din California de Sud, Carson soseşte pentru cel mai important eveniment al majoretelor, pentru a conduce echipa, West High Sharks, spre victorie. Dar când se îndrăgosteşte de un membru al echipei adverse, East Coast Jets, o supără pe şefa echipei rivale de majorete, Brooke. Cum altfel să se rezolve conflictul decât printr-o reprezentaţie unu la unu a celor două majorete?

PARADISUL FURAT (STEALING PARADISE)
Vineri, 15 aprilie, la 21:00

Un inginer de excepţie, Amanda este revoltată când invenţia ei este furată şi patentată de colegul ei, Garrett. Când acesta este ucis, Amanda este principalul suspect şi în curând îşi dă seama că nu trebuie să lupte doar pentru invenţia ei, dar şi pentru viaţa ei, întrucât cineva acolo este hotărât să o reducă la tăcere pentru totdeauna.

CUM SĂ CREEZI BĂRBATUL PERFECT (MAKING MR RIGHT)
Marţi, 19 aprilie, la 21:00

O frumoasă jurnalistă, editor al unei reviste de femei, face pariu cu cea mai bună prietenă că poate să transforme un puşcăriaş respingător în “Burlacul anului” pentru revista sa. După un bărbierit şi un tuns, este prezentat ca o partidă bună şi fermecătoare. Îl învaţă bunele maniere şi îi dă lecţii de etichetă, în timp ce el o învaţă să trăiască momentul. Între cei doi apar scântei, iar dragostea rupe barierele dintre clase.

MARATON DE PAŞTE

Sărbătoreşte Paştele cu DIVA, urmărind filmele de comedie Beethoven, de sâmbătă, 23 aprilie până luni, 25 aprilie, între orele 13:00 şi 17:00.

CLOPOTELE DE NUNTĂ BAT PENTRU KATE ŞI WILLIAM!

DIVA marchează nunta regală de vineri, 29 aprilie, când Kate Middleton devine viitoarea Regină a Commonwealth din momentul căsătoriei cu Prinţul William. Sărbătoreşte cu noi evenimentul regal, timp de trei zile, urmărind filme cu tema nunţii, de vineri, 29 aprilie până duminică 1 mai, plus două documentare despre relaţia lor de dragoste: William şi Kate: A Modern Romance and William, Kate & Eight Royal Weddings.

Bucuresti, 14.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *