free download 78 travel guides written by experts

Recomandari Diva Universal

Decembrie 2011

OFIŢERI ÎNCEPĂTORI (ROOKIE BLUE) – SEZONUL II
PREMIERĂ TERITORIALĂ!
ÎN FIECARE LUNI, DE LA 21:00
PÂNĂ PE: 12 DECEMBRIE; CONTINUĂ ÎN IANUARIE

Acest serial fascinant urmăreşte cinci poliţişti începători, care dau piept cu lumea plină de pericole a poliţiei din marele oraş – unde şi cea mai mică greşeală poate avea consecinţe pe viaţă şi pe moarte. Ofiţeri începători este despre camaraderia, dar şi competiţia din această familie de poliţişti începători – unde prietenii învaţă pe pielea lor că, oricât de mult te-ai antrena, nu eşti pregătit pentru viaţa reală.

SOŢIA PERFECTĂ (THE GOOD WIFE) – SEZONUL II
DOUĂ EPISOADE ÎN FIECARE MIERCURI, DE LA 21:00
PÂNĂ PE: 14 DECEMBRIE; CONTINUĂ ÎN IANUARIE

Un serial captivant cu Julianna Margulies, câştigătoare a premiului Globul de Aur 2010, Emmy 2011 si SAG 2010 si 2011 în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei şi revine în câmpul muncii după ce soţul ei ajunge la închisoare din cauza unui scandal sexual şi de corupţie politică. Lăsând deoparte trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capăt, întorcându-se la cariera de avocat al apărării. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depăşeşte provocările întoarcerii la muncă într-un mediu competitiv şi, din soţia stânjenită şi dispreţuită a politicianului, devine o femeie de carieră, oferind un mediu sigur şi stabil copiilor ei, Zach şi Grace. Pentru prima oară în ani de zile, Alicia îşi schimbă identitatea de "soţie perfectă" şi preia controlul asupra propriului destin.

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL 1
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 20:00
FINAL DE SEZON: 16 DECEMBRIE

Serialul are în centrul atenţiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat care trăiesc cu partenerii şi familiile lor într-un post activ al armatei. În acest serial captivant soţiile trebuie să facă faţă presiunilor vieţii din armată, lăsându-şi visurile în urmă pentru a deveni “soţii de militari”.

BUFFY, SPAIMA VAMPIRILOR (BUFFY THE VAMPIRE SLAYER) SEZOANELE VI ŞI VII – PREMIERĂ
DE LUNI PÂNĂ VINERI, DE LA 12:00, DOUĂ EPISOADE
FINAL DE SEZON: 21 DECEMBRIE (4 EPISOADE – 10:00-14:00)

Sarah Michelle Gellar interpretează rolul lui ‘Buffy’, în acest serial de succes la nivel internaţional. Buffy Summers este Cea Aleasă, singura fată din lume cu puterea şi abilităţile de a ucide vampiri. Cu ajutorul prietenilor ei, menţine un echilibru între omorârea vampirilor, familie, prieteni şi relaţii.

MEDIUMUL – SEZONUL VI
DOUĂ EPISOADE ÎN FIECARE JOI, DE LA 21:00, ÎNTRE 8 – 15 DECEMRIE
CONTINUĂ ÎN IANUARIE

Patricia Arquette joacă rolul mediumului Allison Dubois, ajutând la rezolvarea cazurilor de criminalistică, în acest serial cu apariţii fantomatice şi viziuni profetice. Serialul este inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, care îşi foloseşte abilităţile paranormale în prinderea criminalilor, în biroul Procurorului General din Phoenix. Visele îi oferă desori indicii despre persoanele dispărute şi când atinge pe cineva poate să vadă dincolo de aprenţele acelei persoane. Allison încearcă să menţină un echilibru între slujba stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, care par să dezvolte abilităţi similare.

1 DECEMBRIE

Sărbătoreşte ziua de 1 Decembrie cu un Maraton Beethoven, de la ora 15:00! Comediile Beethoven Trei, Patru, Cinci şi Marea şansă a lui Beethoven urmăresc aventurile unui câine Saint Bernard, adoptat de familia Newton şi încercările acestora de a-l controla. Ce distracţie!

FILME ÎN PREMIERĂ

NOELLE
24 DECEMBRIE, DE LA 19:00

Părintele Jonathan Keene – un preot catolic sever şi nerăbdător soseşte într-un sătuc pescăresc, cu o săptămână înainte de Crăciun, să facă ce ştie el cel mai bine: să închidă o parohie aflată în pierdere. Dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, întrucât ajunge să se implice în viaţa a diverşi săteni excentrici, precum frumoasa bibliotecară, preotul inocent ca un copil, pe care vroia să-l disponibilizeze, având parte şi de experienţa magică a legendarei petreceri de Crăciun a doamnei Worthington, unde toată lumea e binevenită şi orice este posibil.

CRĂCIUNUL CU "C" MARE (CHRISTMAS WITH A CAPITAL C)
25 DECEMBRIE, DE LA 19:00

Primarul Dan Reed iubeşte Crăciunul în oraşul său natal Trapper Falls şi, împreună cu fratele lui, Greg, îmbracă oraşul în haine de sărbătoare. Când fostul rival din liceu al lui Dan îşi face apariţia după 20 de ani, acesta devine suspicios. Ca avocat de succes într-un oraş mare, Mitch acuză oraşul de încălcarea constituţiei şi cere ca scena Naşterii Domnului să fie îndepărtată din faţa primăriei, iar cuvântul “Crăciun” să fie înlocuit cu “Sărbători fericite” pe toate indicatoarele. Vor putea locuitorii oraşului să-l facă pe Mitch să descopere adevărata însemnătate a Crăciunului? Cu Daniel Baldwin.

CRĂCIUNUL SE SUSPENDĂ (CANCEL CHRISTMAS)
26 DECEMBRIE, DE LA 19:00

Sunt suficiente 30 de zile să înveţi doi băieţi egoişti importanţa de a dărui? Moş Crăciun aşa speră, căci dacă nu, consiliul său de directori îl vor concedia pentru că sunt de părere că unii copii au devenit prea lacomi. Moş Crăciun trebuie ca până pe 24 decembrie, la miezul nopţii să dovedească consiliului că se înşeală, schimbându-le modul de gândire celor doi băieţi.

Santa has until midnight, December 24 to prove the board wrong by changing the ways of two especially incorigibili, Farley şi Steve. Deghizat în omul de serviciu cu jumătate de normă al şcolii, “Kriss”, şi cu jumătate de normă Moş Crăciun la mall, având şi ajutorul spiriduşului său, Randall, planul lui Moş Crăciun este de a schimba comportamentul răutăcios al băieţilor, cu un act de bunătate. Cu Judd Nelson.

FILME DE CRĂCIUN LA DIVA!

O serie de filme extraordinare de Crăciun încep la Diva Universal din 19 decembrie, în fiecare zi, de la 15, până la Anul Nou. Dintre acestea: UN ÎNGER DE CRĂCIUN (Christmas Angel) (Luni, 19 decembrie) în care Ashley se pregătea să petreacă singură de Crăciun, dar vecinul ei, Nick, îi oferă o slujbă să-i ajute pe alţii.

În ŞI HOŢII REVIN ACASĂ DE CRĂCIUN! (Christmas Caper) (Marţi, 20 decembrie), o hoaţă se retrage în oraşul natal după ce un jaf nu merge cum trebuie, iar aici se trezeşte cu nepoţii ei pe cap, până ce părinţii acestora vor putea ajunge acasă de Crăciun.

UN CRĂCIUN ÎN NORI (Christmas in the Clouds) (Miercuri, 21 decembrie) este o comedie clasică despre identităţi confundate şi romantism, petrecută în timpul sărbătorilor de iarnă, într-o staţiune de ski, care e deţinută şi administrată de un american.

În UN CRĂCIUN ÎN RELUARE (Christmas Do-Over) (Joi, 22 decembrie), retrăieşte ziua de Crăciun iar şi iar până când îşi dă seama ce egoist a devenit şi îşi schimbă comportamentul.

SCRISORI CĂTRE MOŞ CRĂCIUN (Christmas Mail) (Vineri, 23 decembrie) este o comedie romantică de sărbători în care o femeie misterioasă care lucrează la un oficiu poştal răspunzând scrisorilor adresate lui Moş Crăciun îi cucereşte inima unui poştaş.

În PRIMUL NOSTRU CRĂCIUN (Our First Christmas) (Sâmbătă, 24 decembrie) două familii petrec primul Crăciun împreună, încercând să-şi menţină şi tradiţiile proprii.

FILMELE DE LA 21:00

Urmăreşte, de asemenea şi filmele de la 21:00 – FAVOAREA (The Favor) (Luni, 19 decembrie), în care Kathy este căsătorită cu Peter, dar acum se întreabă cum ar sta lucrurile dacă s-ar împăca cu fostul ei prieten. Îi poate cere un favor celei mai bune prietene, Emily? SORA BETTY (Nurse Betty) (Miercuri, 21 decembrie), cu Renée Zellweger, într-o comedie despre obsesia post traumatică a unei văduve pentru un star de telenovele. În OCHI DE ÎNGER (Angel Eyes) (Joi, 22 decembrie), un bărbat misterios este atras de o politista (Jennifer Lopez) şi încep o relaţie neobişnuită – dar nu totul este aşa cum pare. În VRĂJITOARELE DIN EASTWICK (The Witches of Eastwick) (Vineri, 23 decembrie), trei femei singure dintr-un sat pitoresc îşi văd dorinţele îndeplinite – cu un preţ, însă – când un bărbat misterios intră în viaţa lor. O distribuţie de staruri: Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon şi Cher.

Bucuresti, 07.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *