free download 78 travel guides written by experts

Recomandări din programul Universal Channel pentru septembrie 2009

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Premiere

Supravieţuitorii din suburbii – Sezonul 1
Câte două episoade în fiecare luni, de la 22.00

În această comedie nouă, Bob Saget joacă rolul lui Steve Patterson, care se bucură de o viaţă confortabilă în suburbii, alături de soţia sa Anne (Cynthia Stevenson) şi cei doi copii ai lor, Courtney (G Hannelius) şi Henry (Jared Kusnitz). Însă fericirea lor domestică se spulberă când în casa de alături se mută noi vecini, care vor declanşa o serie întreagă de schimbări.

Californication – Sezonul 2
În fiecare luni, de la 23.00

David Duchovny revine în rolul lui Hank Moody, în al doilea sezon al serialului Californication. Karen (Natascha McElhone) şi Hank s-au împăcat la sfârşitul primului sezon, dar problemele lor sunt departe de a se fi încheiat. În timp ce fiica lor Becca (Madeleine Martin) trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire care abia se înfiripă, prietena lui Karen, Sonja (Paula Marshall), îi pregăteşte o surpriză neplăcută. Pe de altă parte, Hank trebuie să scrie biografia unui celebru producător muzical, Lew Ashby (Callum Keith Rennie), însă descoperă că noul său proiect e cam dificil – până când o adevărată explozie din trecutul lui Lew îi reaprinde pasiunile literare.

Povestea lui Audrey Hepburn (Miniserie)
Începând de sâmbătă 19 septembrie, de la 22.00

Film biografic despre Audrey Hepburn, una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Povestea prezintă în detaliu viaţa acesteia, din fragedă copilărie şi până în anii 1960, începând cu visul micii Audrey de a deveni balerină, apoi urmărind-o în încercarea de a face faţă divorţului părinţilor săi şi celor cinci ani petrecuţi în Olanda ocupată de nazişti. În final, Audrey se stabileşte în SUA şi încearcă să devină actriţă – un ideal care o va costa destul de mult în plan emoţional.

Maraton Californication

Pentru a susţine lansarea celui de-al doilea sezon din Californication, luni 7 septembrie, Universal Channel pregăteşte un maraton Californication, începând de vineri 4 septembrie, de la 21.00, şi continuând în weekend. Urmăriţi-l pe Hank Moody (David Duchovny) în peregrinările sale însorite, luând contact cu viaţa destrăbălată a mai multor idoli literari, alături de impresarii acestora şi femeile care detestă să îi iubească.

Filme la Universal

Un peştişor pe nume Wanda – Vineri 11 septembrie, de la 22.00

Comedie premiată cu Oscar care urmăreşte patru infractori ce pun la cale să fure împreună 20 milioane de dolari în diamante, dar în scurt timp ajung să se înşele între ei, fiecare încercând să pună mâna pe pradă înaintea celorlalţi.

Culoarea nopţii

Marţi 22 septembrie, de la 22.00

Psihologul Dr Bill Capa (Bruce Willis) tocmai se recuperează după ce a trăit un eveniment traumatizant, dar în timp ce îşi vizitează un prieten, tot psiholog, se declanşează un întreg lanţ de evenimente criminale.

Cacealmaua încornoraţilor
Sâmbătă 26 septembrie, de la 22.00

Thriller despre o schimbare de identitate. În distribuţie: Ben Affleck şi Charlize Theron. Un fost deţinut preia identitatea celui cu care a împărţit celula, dar este târât într-o bandă brutală.

O lecţie pentru profa de istorie
Duminică 27 septembrie, de la 22.00

O elevă cu rezultate excelente descoperă că statutul său de şefă de promoţie este pus în pericol de o profesoară răutăcioasă, care îi dă o notă mediocră. În distribuţie: Katie Holmes şi Helen Mirren.

Bucuresti, 12.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *