metalshow

Recomandari din programul lunii august – SCI FI Channel

SCI FI Channel este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal

Legenda Căutătorului – Sezonul 1

Câte două episoade în fiecare joi, de la 22:00

Acest serial epic fantasy revine pe micile ecrane toată vara, pregătind difuzarea în premieră a Sezonului al 2-lea. Inspirată după seria fantasy best-seller a lui Terry Goodkind, The Sword Of Truth, această serie urmăreşte povestea tânărului tăietor de lemne Richard Cypher (Craig Horner). Soarta face ca Richard să întâlnească o femeie misterioasă pe nume Kahlan (Bridget Regan) şi un vrăjitor înţelept şi puternic, Zeddicus (Bruce Spence), care îi dezvăluie destinul lui: el este un copil a cărui apariţie a fost profeţită, căci este primul Căutător adevărat sosit pe lume de o mie de ani, iar destinul lui este să mânuiască puternica Sabie a Adevărului şi să îl înfrângă pe maleficul tiran Darken Rahl (Craig Parker).

Eureka – Sezoanele 1 şi 2

Câte două episoade în fiecare luni, de la 22:00

Sezonul al 2-lea începe în premieră pe 30 august, de la 22:50

Eureka va continua toată luna august, căci ne întoarcem la începuturi şi reluăm aventurile din acest oraş fantastic, pentru a pregăti difuzarea în premieră a Sezonului al 2-lea, începând din 30 august. Jack Carter, șerif al SUA, ajunge în orășelul strict secret Eureka după un accident de mașină. Se pare că guvernul SUA a mutat geniile lumii în acest oraș excentric, unde toți lucrează la inovații și invenții aprobate de guvern. Iată însă că unul dintre experimente evoluează prost și șeriful orașului e rănit, iar Jack e ales să îi țină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, ci de empatia și capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viața în Eureka nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el.

Vânătorii de fantome – Sezonul 2

Câte două episoade începând de marţi, 24 august, de la 22:00

Vânătorii de fantome adună o echipă de investigatori paranormali, care îşi propun să exploreze unele dintre cele mai legendare locuri bântuite de pe glob. În fiecare săptămână, echipa ajunge în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, căutând răspunsuri pentru diverse mistere supranaturale. Ce spectre şi monstruozităţi vor reuşi oare să găsească experţii în cele mai întunecate şi mai bântuite unghere ale Lumii Vechi ?

Seara filmelor de groază – În fiecare sâmbătă, de la 22:00

În fiecare sâmbătă din luna august, pe Canalul SCI FI vor fi filme de groază, căci vom difuza o porţie dublă începând de la ora 22:00.. În fiecare săptămână vom difuza filme horror, slasher şi thriller, oferindu-vă şansa de a vă delecta cu o seară întreagă de filme care să vă facă părul măciucă. De la filme horror clasice până la noi poveşti dătătoare de coşmaruri, avem de toate aici şi fiecare seară de sâmbătă se va transforma în “Seara filmelor de groază”. Luna aceasta prezentăm: Detenţie, Născuţi din pământ, Ouija 3, Omul-ţânţar, Fantomele de la Beacon, Ultimul telefon, Puterea sufletului şi Creature.

Filme – Recomandări din programul lunii august

Născuţi din pământ

În premieră – Vineri 6 august, de la 22:00

Danny Kessler (Daniel Baldwin) descoperă că nişte creature terifiante, din adâncurile pământului, îi vânează şi îi ucid de mai multe secole pe locuitorii unui orăşel. El trebuie să îi convingă pe localnicii din Prophet Hills că aceşti monştri malefici există cu adevărat, înainte să se producă un adevărat dezastru şi aceştia să distrugă totul în calea lor.

Ultimul telefon

În premieră – Vineri 20 august, de la 22:00

Teroriştii declanşează o armă biologică, transformându-i în zombie pe locuitorii oraşului Los Angeles. Logan Burnhardt (Bill Moseley), DJ la radio, constată că este singurul om care îi mai poate ajuta pe supravieţuitori. El începe să primească veşti despre revolte de stradă, iar ascultătorii lui fideli îl sună ca să îi relateze experienţe trăite pe cont propriu. În scurtă vreme însă, Logan şi echipa lui descoperă că sunt vizaţi în mod direct de aceiaşi terorişti de la care a pornit totul.

Dincolo de pădurea Sherwood

Vineri 13 august, de la 22:00

Legenda clasică a lui Robin Hood capătă o întorsătură supranaturală când ticălosul Şerif din Nottingham îi terorizează pe Robin (Robin Dunne) şi ceata lui de oameni cu o bestie puternică, înaripată, care în fiecare noapte se transformă în frumoasa Alina. Numai de Robin depinde acum să o scape pe Alina de acest periculos blestem, protejând-o în acelaşi timp şi pe iubita lui, Frumoasa Marian (Erica Durance). În distribuţie: Julian Sands şi David Richmond-Peck.

Fantomele de la Beacon

Sâmbătă 21 august, de la 22:00

După moartea fiului lor în vârstă de patru ani, doi soţi îndureraţi, Bryn şi Paul Shaw, se mută în Beacon Apartments. Când Bryn întâlneşte în acest bloc vechi fantoma unui băieţel, ea speră să îşi găsească astfel o oarecare alinare – şi poate chiar să ia legătura cu fiul ei – salvând spiritul nefericitului copil. Thriller cu Teri Polo şi David Rees Snell.

Bucuresti, 15.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *