free download 78 travel guides written by experts

Recomandari din programul lunii aprilie – SCI FI Channel

SCI FI Channel este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal

Alice – Mini-Serie

Premiera: Vineri 2 aprilie, de la 22:00

Abordare modernă a poveştii clasice pentru copii. Alice (Caterina Scorsone), instructoare de arte marţiale şi fire foarte încăpăţânată, primeşte de la iubitul ei un inel foarte vechi, cu puţin timp înainte ca tânărul să fie răpit. Ea îl urmăreşte pe unul dintre răpitori – un bărbat într-un costum alb – şi ajunge în Ţara Minunilor. Aici, descoperă că oameni din lumea noastră mai fuseseră răpiţi, pentru ca tiranica Regină de Cupă (Kathy Bates) să se poată hrăni cu emoţiile lor. Alice este hotărâtă să îşi caute iubitul până îl va găsi, cu ajutorul unor personaje interesante pe care le întâlneşte pe parcurs.

Vânătorii de fantome – Primul sezon

În fiecare miercuri, de la 22:00

Vânătorii de fantome adună o echipă de investigatori paranormali, care îşi propun să exploreze unele dintre cele mai legendare locuri bântuite de pe glob. În fiecare săptămână, echipa ajunge în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, căutând răspunsuri pentru diverse mistere supranaturale. Pentru prima sa rundă de investigaţii, echipa înfruntă câteva dintre cele mai bântuite locaţii din Europa, între care Castelul Chillingham din Anglia, o celebră stradă bântuită din Scoţia, Mary King’s Close, mânăstirea Lucedio din Italia, Castelul Predjama din Slovenia şi Cetatea Râşnov din România. După aceea, echipa porneşte mai departe pe teren, pentru a vizita Teatrul St. James din Noua Zeelandă şi apoi Fortăreaţa Real Felipe din Peru.

Destinaţie: adevăr – Sezonul 3

În fiecare miercuri, de la ora 22.50

Prezentată de cercetătorul paranormal Josh Gates, această serie îi poartă pe telespectatori prin toată lumea, căutând răspunsuri la diverse întrebări pe teme supranaturale. În fiecare săptămână, Josh vizitează o altă locaţie în care ia interviuri unor matori, în încercarea de a afla adevărul despre câteva dintre marile mistere legendare ale lumii. Urmărindu-l pe Yeti pe Muntele Everest sau rătăcind prin mlaştini pe urmele unui dinozaur din Zambia, făcând săpături pentru a găsi un vierme al morţii în Mongolia, rătăcind prin jungla amazoniană în căutarea unui leneş sau făcând scufundări pentru a găsi un monstru al râurilor din Filipine, Josh şi echipa lui nu lasă niciun colţişor de lume necercetat!

Poarta Stelară, Univers

Câte două episoade în fiecare joi, de la 22:00

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratori aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele ‘Destiny’, care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi…

Seara filmelor de groază – În fiecare sâmbătă, de la 22:00

În fiecare sâmbătă din luna aprilie (cu excepţia zilei de 3 aprilie), vom prezenta filme de groază pe SCI FI Channel – o porţie dublă de filme, de la ora 22:00. În fiecare săptămână vom difuza filme horror, slasher şi thriller, oferindu-vă şansa de a vă delecta cu o seară întreagă de filme care să vă facă părul măciucă. De la filme horror clasice până la noi poveşti dătătoare de coşmaruri, avem de toate aici şi fiecare seară de sâmbătă se va transforma în “Seara filmelor de groază”.

Luna aceasta prezentăm: Rămasă în beznă, Condamnat la moarte, Ziua Morţilor, Păianjeni 2, Vrăjitoarele din Caraibe şi Puterea sufletului.

Filmele lunii aprilie – Recomandări

Farul bântuit

Vineri 9 aprilie, de la 22:00

După moartea fiului lor în vârstă de patru ani, doi soţi îndureraţi, Bryn şi Paul Shaw, se mută în Beacon Apartments. Când Bryn întâlneşte în acest bloc vechi fantoma unui băieţel, ea speră să îşi găsească astfel o oarecare alinare – şi poate chiar să ia legătura cu fiul ei – salvând spiritul nefericitului copil. Thriller cu Teri Polo şi David Rees Snell.

Detenţie

Vineri 16 aprilie, de la 22:00

Un grup de elevi de liceu sunt obligaţi să rămână în şcoală după ore, ca pedeapsă, dar habar nu au ce orori îi aşteaptă. Profesorul lor (David Carradine) dispare în mod misterios după ce iese din încăpere, iar o furtună îngrozitoare provoacă o pană de curent care aruncă întreaga şcoală în beznă. Blocaţi în clădire, adolescenţii se întâlnesc cu mai multe fantome, care le povestesc despre trecutul îngrozitor al şcolii.

Tornade îngheţate

Vineri 23 aprilie, de la 22:00

Fost om de ştiinţă, devenit scriitor de romane SF, Charlie Price (Mark Moses) vrea să rezolve problema încălzirii globale creând ploaia, dar acest experiment riscat eşuează într-un mod spectaculos. Cum planeta este acum devastată de tornade şi furtuni ucigătoare de gheaţă, va mai reuşi el oare să controleze vremea şi să salveze astfel omenirea ?

Apollo 13

Sâmbătă 3 aprilie, de la 22:00 şi duminică 4 aprilie, de la 16:30

Interpretare dramatică premiată cu Oscar a poveştii nefericitei misiuni americane care şi-a propus să aselenizeze în 1970. În rolurile principale: Tom Hanks şi Bill Paxton. După o lansare de succes, nava Apollo 13 îşi întrerupe călătoria către Lună din cauza unei mici defecţiuni la un rezervor de oxigen, care provoacă o explozie la bord şi pune în pericol vieţile astronauţilor Jim Lovell, Fred Haise şi Jack Swigert. Va reuşi echipa de la sol, aflată la sediul NASA din Houston, Texas, să îi ajute pe cei trei să se întoarcă pe Pământ rapid şi în siguranţă?

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *