Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Recomandari din program

Movies 24 – decembrie 2010

Filme de Crăciun

În luna decembrie, de la 21.00

Credinţă regăsită (Man of Miracles)
1 decembrie, la 21.00

Joe Cass (John Ritter) este un preot dintr-un orăşel, ai cărui fii risipitori îl prezintă ca având tulburare de comportament şi a cărui parohie devine tot mai neînsemnată. Este atât de copleşit de probleme, încât singura speranţă rămân rugăciunile, iar ca rezultat, i se întâmplă o minune.

Cel mai frumos Crăciun (Home for the Holidays)
6 decembrie, la 21:00

O mătuşă luptă pentru custodia nepoţilor ei, cu ajutorul unui lucrător social, după moartea surorii şi a cumnatului ei. Cu: Sean Young, Lucia Walters, Perry King and John Novak.

Crăciun în oraşul meu natal (A Holiday for Love)
8 decembrie, la 21:00

Un film în spiritul sărbătorilor în care un director, nevoit fiind să facă disponibilizări în rândul angajaţilor de la o mică fabrică de tractoare, are o mare surpriză când este luat drept salvatorul economiei locale. Cu: Melissa Gilbert şi Michelle Trachtenberg.

Un Crăciun în nori (Christmas in the Clouds)
10 decembrie, la 21:00

Ray (Timothy Vahle), noul manager al unei staţiuni de ski, este convins că unul dintre oaspeţi, o frumoasă doamnă, este un critic incognito al unei companii de consiliere turistică. Dar, de fapt, aceasta a venit cu gândul să-l găsească pe cel cu care schimbase emailuri romantice. Când, din greşeală îl confundă pe Ray cu prietenul ei de corespondenţă, începe o comedie a erorilor.

Miri şi socri (Will You Merry Me?)
11 decembrie, la 21:00

Să se îndrăgostească a fost cea mai uşoară parte. Acum e momentul ca părinţii lor să se întâlnească. Henry (Tommy Lioutas) şi Rebecca (Vikki Krinsky) sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi lucrurile nu puteau fi mai frumoase când, înainte de Crăciun, Henry o cere în căsătorie. Dar când fericitul cuplu hotărăşte să-şi reunească familiile total diferite cu ocazia sărbătorilor, habar nu au în ce s-au băgat. Evident, sunt mai mult de doi oameni într-o căsătorie.

Scrisori către Moş Crăciun (Christmas Mail)
14 decembrie, la 21:00

În această comedie romantică de sărbători, o femeie care lucrează la poştă în serviciul lui Moş Crăciun, îi cucereşte inima unui poştaş. Cu: Ashley Scott, AJ Buckley, Rolonda Watts şi Vanessa Lee Evigan.

Cadoul de Crăciun (The Christmas Shoes)
20 decembrie, la 21.00

Trei poveşti emoţionante de Crăciun: avocatul Robert Layton (Rob Lowe) încearcă să depăşească destrămarea căsniciei sale, mama lui, Helen deapănă amintiri cu melancolie, iar Maggie Andrews (Kimberly Williams) se luptă cu problemele sale de sănătate care se agraveaază.

Crăciunul pe strada Chestnut (Christmas on Chestnut Street)
22 decembrie, la 21:00

Când un magazin comandă prea multe instalaţii de crăciun, unul dintre muncitori vine cu ideea unui concurs pentru a vinde ceea ce este în plus. Localnicii şi proprietarul lacom ajung să se încaiere, dar în ultimă instanţă învaţă o lecţie valoroasă despre însemnătatea Crăciunului.

Şi hoţii vin acasă de Crăciun! (Christmas Caper)
25 decembrie, la 21:00

O hoaţă revine în oraşul natal din Connecticut, după ce un jaf nu merge bine şi se trezeşte că trebuie să aibă grijă de nepoţii ei, în zilele de dinaintea Crăciunului. Îşi petrece mult timp gândindu-se cum să-şi regleze conturile cu Clive, partenerul ei la infracţiuni, până când spiritul sărbătorilor o ajută să-şi stabilească priorităţile.

Un Crăciun în reluare (Christmas Do-Over)
26 decembrie, la 21:00

Kevin (Jay Mohr), un tată interesat doar de propria persoană şi fost soţ, trebuie să retrăiască ziua Crăciunului în fiecare zi până când îşi va da seama cât de egoist a devenit şi că trebuie să-şi schimbe comportamentul. Va putea oare să îndrepte greşelile trecutului, sau va fi condamnat la repetarea aceleiaşi zile?

Supertrăsniţii (Super Capers)
31 decembrie, la 21:00

Un bărbat fără puteri speciale, îşi doreşte să devină supererou. Ed Gruberman (Justin Whalin), se alătură unei echipe de supereroi în devenire, cu numele de The Super Capers. Gruberman trebuie să călătorească în timp pentru a descoperi planul criminal al unei minţi diabolice.

Bucuresti, 11.11.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *